Átverések, kamu fogyasztószerek

Zsírégető injekcióval vert át több száz hülyét egy nő Újpesten

Precíz étrend és rendszeres súlyzós és aerob edzés? Ugyan már! Beadom neked ezt a szurit, oszt szálkásabb leszel, mint az asztallap…

Kuruzslással vádolnak egy nőt, aki ismeretlen gyártmányú injekciókat adott be Újpesten azoknak az embereknek, akik súlycsökkenés reményében jelentkeztek az orvosi beavatkozásra.

A csaló injekciós zsírégető kezeléseket hirdetett interneten, majd a bejelentkezőknek be is adta a szérumot annak ellenére, hogy ilyen kezelésre képesítése nem volt.

A nyomozók a Budapest Főváros Kormányhivatal képviselőjével együtt jelentek meg a 37 éves V. Katalin lakcímén, ahol egyébként a kezeléseket is végezte. A házkutatás során több mint ezer injekciós tűt és 196 darab ismeretlen eredetű ampullás gyógyszert találtak a rendőrök, aminek az eredetét szakértő fogja tisztázni.

acskok

A nyomozás eddigi adatai szerint a kuruzslással megalapozottan gyanúsítható V. Katalin közel kétszáz hasonló kezelést végezhetett el a páciensein, akik a rendőri intézkedés közben is folyamatosan érkeztek a nőhöz.

Police.hu

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük