Xtreme Power
Hülye diéták

Xtreme Gain – a kockahas átverés

Tavasszal jól hozhat a konyhára egy olyan csodaszer, ami azt ígéri, hogy nyárra kockahasat varázsol neked, gyakorlatilag erőfeszítés nélkül. Lassan kezdek belefáradni a fogyasztó és izmosító szerek leleplezésébe, de ezt nem tudom kihagyni. Már csak azért sem, mert ez mindkettőt ígéri egyszerre. Juj, de csábítóan hangzik, biztos sok hülye el is hiszi…

Az Xtreme Gain „működése”

Nos, állítólag klinikailag bizonyított, hogy ez a szar először is kimossa szervezetedből az összes salakanyagot. Hogyan? Önt rá egy vödör vizet, és kiöblíti? Az már szinte másodlagos, hogy az ún. „salaktalanítás” nem egyenlő a zsírégetéssel. Hogy pontosabban fogalmazzak, semmi köze hozzá. Márpedig az Xtreme Gain azt ígéri, hogy leolvasztja rólad a zsírt, és „természetesnek tűnő” izmokat hoz létre. Atyaég… Szóval csak annak tűnik, de igazából mesterséges? Na és milyen az a természetes izom? Ezt természetesen elfelejtették megmagyarázni.

Állítólag testépítők és hírességek napi rendszerességgel fogyasztják világszerte… Na persze. Aki egy kicsit is naprakész a testépítéssel kapcsolatos hírekből, bizton állíthatja, hogy soha a büdös életben nem hallott még erről a vacakról. „Kiváló aminosav összetétel” és „hatékony erőnövelő összetevők” jellemzik. Aki esetleg nem tudná, az aminosavak a fehérjék alkotórészei, és a hústól a tojáson át a tejsavóig mind kiváló aminosav profillal rendelkezik (gyk.: teljes értékű fehérjék). Szóval ez nem nagy újság, már ha egyáltalán igaz. Kiemelik az L-Arginine-t, ami durván kimeríti a parasztvakítás fogalmát. Egy aminosav csodát tesz? Vicc.

Mennyi izmot szedsz fel vele? 3 hét alatt 6 kilóval kecsegtet a nyamvadék, aki képes a vézna, a testépítéshez nem értő, de mégis izmok után ácsingózó szerencsétlenek szemébe hazudni. Mert ez egyszerűen hazugság. Az izmok nem a csodaszerektől épülnek, hanem a minőségi étrendtől (ha normálisan edzel és pihensz). Ennyi izmot még doppingszerekkel sem lehet ilyen rövid idő alatt felépíteni.

Hol lóg ki az a bizonyos lóláb?

Ha a szakmai ellenérveket félretesszük, már a weboldalra rápillantva sejthető, hogy ez is egy medoslim, weight loss, vagy lászlóblog-átverés klón. Az oldalak szerkezete nagyon hasonló, és ugyanúgy itt is vannak kamu tesztelők.

A Men’s Fitness cím igyekszik azt a látszatot kelteni, hogy köze van az azonos nevű újsághoz, de NINCS! Kamu a címlapfotó is. Ha végigkattintgatod a menüpontokat, láthatod, hogy mindig a kezdőlap fog betöltődni. Hát ez van, a csalónak nem volt energiája tartalommal is töltögetni a hulladék oldalát.

Xtreme Power

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt van például a bolgár klónja. Hát nem aranyos?

Men's fitness

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nevek

Csak keress rá bármelyikre, garantálom neked, hogy Váczi Bálint nem létezik, és az előtte-utána kép szereplői sem azok, akiknek hinnéd, ha hiszékeny lennél. Balogh Máté? Na ne viccelj…

Nézd csak meg a magyar és a bolgár változatot (utóbbit lefordíttattam a Chrome-mal, mert a cirill betűket kevesen ismerik):

Miklós

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manuel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nahát, nekünk Miklós, a bolgároknak Manuel… Ugyanígy kamu az összes többi tesztelő is.

A kedvezményes megrendelési határidő itt is mindig az adott nap, és nem hiányoznak az álkommentek sem a cikk alól. Nagyon ügyesen facebookos hozzászólásnak álcázva. Ha negatív véleményt írsz, várhatod az idők végezetéig, míg megjelenik.

Meg ne vedd!

Ha most találkoztál először ilyen jellegű hirdetéssel, hagyatkozz maradék józan eszedre, és felejtsd el az Xtreme Gain-t, vagy hívják a későbbiekben akárhogy is. Nem leszel tőle izmosabb, és zsírt sem éget rólad, a kettőt meg pláne nem csinálja egyszerre.

Ha a felsorolt érvek nem elegendőek ahhoz, hogy eltántorítsunk a biztos kudarctól, sajnos azt kell mondjam, reménytelen vagy. Reménytelenül hülye.

 

További átverések, nézd meg ezeket is:

Zöld kávé – fogyás, edzés és diéta nélkül?

Medoslim – a csodatevő fügekaktusz

Diéta „fehérjeporral”?

 

DIÉTÁS ÉTREND

AEROB EDZÉS: A ZSÍRÉGETÉS EGYIK ALAPPILLÉRE

90 NAPOS DIÉTA – EZÉRT NE CSINÁLD!

DIÉTA JANUÁRTÓL – ÍGY CSÖKKEN A LELKESEDÉS

INZULINREZISZTENCIA – A CUKORBETEGSÉG ELŐSZOBÁJA

MINTAÉTREND DIÉTÁZÓ NŐKNEK

 

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük