Bulvár

Videó: agyonverték az orosz erőemelő világbajnokot

Agyonverték Andrej Dracsov erőemelő világ- és Európa-bajnokot egy habarovszki szórakozóhely előtt – közölte vasárnap az orosz média.

Dracsov a hajnali órákban szóváltásba keveredett, majd összeverekedett a belvárosi Gallery elnevezésű lokál egy másik vendégével, aki rúgásokkal leterítette a sportolót, majd többször is megütötte a fekvő ellenfelét. A 32 éves világbajnok a kórházban belehalt fejsérüléseibe.

Egy YouTube-ra feltöltött felvétel tanúsága szerint a feleket a kívülállók nem próbálták meg szétválasztani, viszont többen is videózták a végzetes verekedést. Az elkövető ellen a rendőrség körözést adott ki.

Dracsov a 120 kilogrammig terjedő súlykategória világbajnoka volt.

Kommentár

Semmit nem tudunk az előzményekről, pusztán néhány jótanáccsal szolgálnánk azok számára, akik úgy érzik, az átlagosnál jobb fizikumuk biztonságot jelent:

  • Soha ne köss bele senkibe ok nélkül! Ha téged intéznek el, rohadtul tud fájni; ha te „győzöl”, sittre vághatnak. Egyetlen ütéssel is meg lehet ölni valakit, ezt pedig nehezen tudod arányos önvédelemnek beállítani.
  • Ha beléd kötnek, igyekezz elkerülni a konfliktust! Nem szégyen a futás, és ritka, amikor egyenlő feltételekkel küzdötök – lásd, Marian Cozma halála.
  • Ha szeretteidet támadják meg, és elkerülhetetlen a balhé, igyekezz ártalmatlanná tenni a támadót, és ne a bosszú vagy a harag vezéreljen (kurva nehéz, de maradj higgadt).

 

Friss! Elfogták a gyilkost

Elfogta az orosz rendőrség Andrej Dracsov erőemelő világ- és Európa-bajnok feltételezett gyilkosát – közölte belügyi forrásokra hivatkozva vasárnap éjjel az AmurMedia hírügynökség.

A gyanúsított nevét hivatalosan nem közölték. Dracsov egy habarovszki szórakozóhelyen vasárnap a hajnali órákban szóváltásba keveredett, majd összeverekedett egy másik vendéggel, aki egy forgórúgással leterítette a sportolót, majd többször is megütötte a fekvő ellenfelét. A 32 éves világbajnok a kórházban belehalt fejsérüléseibe.

Az eset világszerte nagy feltűnést keltett, mert a végzetes verekedésről készült videofelvételek felkerültek az internetre.

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük