Tóth Dániel az Arnold Classic-on
Versenyek

Tóth Dani megszerezte a profi kártyát az Arnold Classic versenyen

Tóth Dániel az Arnold Classic-onA hétvégi Arnold Classic verseny előtt két nagy kérdés fogalmazódhatott meg a testépítés magyar rajongói fejében. Az első: vajon megnyeri-e az amatőrök versenyét Tóth Dániel, aki fantasztikus formában volt már hetekkel a verseny előtt is. A második: A sérülése után visszatérő Branch Warren mire lesz képes a profik között.

Tóth Dani harmadik lett, de…

Bár Dani fiunk végül csak a dobogó harmadik fokára állhatott fel, örömünk határtalan, ugyanis ez a helyezés profi kártyát jelent neki. Ismét van magyar IFBB pro versenyző! A győzelmet a cseh Dalibor szerezte meg, míg a második helyre a korábban favoritnak tartott orosz Alexey Shabunya futott be.

Dani hosszú idő óta nem talált legyőzőre, de a mostani vereségét nyugodtan elkönyvelhetjük győzelemnek is, és szurkolhatunk neki az eljövendő profi versenyein.

 

Branch visszatért!

A profik versenyében a korábbi combhajlító-szakadását kiheverő, mi több, remek formát hozó Branch Warren egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből, csakúgy, mint Dennis Wolf, aki második lett. Dexter Jackson, a tőle megszokottól vastagabb, ámde lapos fizikummal jelent meg, így a csalódást keltő 5. helyet szerezte meg.

Branch Warren az Arnold Classic-on

Arnold Classic 2012., végeredmény

1. Branch Warren

2. Dennis Wolf

3. Evan Centopani

4. Ben Pakulski

5. Dexter Jackson

6. Lionel Beyeke

7. Brandon Curry

8. Shawn Rhoden

9. Michael Kefalianos

10. Eduardo Correa

11. Fouad Abiad

12. Ben White

13. Gustavo Badell

14. Matthias Botthof

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük