Muscle Max
Átverések, kamu fogyasztószerek

Tömegnövelő tabletta? A Muscle Max átverés

A kamu fogyasztószerek végeláthatatlan sorozata után üdítő színfoltként tündököl ez a csodálatos találmány. A Facebookon már több mint tízezer rajongót meghülyített Muscle Max titokzatos forgalmazója azt ígéri, hogy a készítmény „szedésével” olyan szembetűnő változást érhetünk el, mint a képen látható, a termék weboldalán is büszkén mutogatott állítólagos elégedett ügyfelek.

Muscle Max

Mit tartalmaz ez a tabletta, és hogy lesz ettől nagyobb tömegünk+kevesebb zsírunk?

Az úgynevezett tömegnövelő tabletta semmilyen különleges összetevőt nem tud felmutatni. Van benne taurin, l-karnitin, és még néhány aminosav, melyek mind dobhatnak úgy fél százalékot a tömegnövelés hatékonyságán, de ezen kívül semmi extra.

Hazug és félrevezető azt állítani, hogy ezzel a tablettával jelentős eredmény érhető el. Mert mi szükséges ahhoz, hogy növelni tudjuk izomtömegünket? Több tápanyag. Megfelelő mennyiségű fehérje (nagyjából 2 g/testsúlykilogrammnyi) és elegendő szénhidrát (4-7 g/testsúlykilogramm). Ha nem fejlődsz már egy ideje, és a proteinbeviteled megfelelő, érdemes hetente 50-100 grammot emelni a szénhidráton, vagy 25-50 grammal megemelni az esszenciális zsírok bevitelét.

Vicces, ahogy hangsúlyozza a gamma-amino-vajsav zsírcsökkentő hatását. Na most akkor tömeget növelünk és zsírt égetünk egyszerre? Ez a két mechanizmus egész biztos, hogy nem fog együtt működni.

 

Ki a gyártó?

Nagyon beszédes az is, hogy az oldalon nincs feltüntetve, melyik cég gyártja ezt a vackot. Az, hogy „svéd kutatók” fejlesztették ki, még igencsak kevés információ, és persze valószínűleg ez is kamu.

Alapvető, hogy soha nem vásárolunk bizonytalan eredetű táplálékkiegészítőt, melynek még a dobozára sem írták rá a gyártó nevét. Márpedig a weboldalon nyoma sincs sem a gyártó, sem a forgalmazó kilétének? Hát nem gyanús?

Muscle Max

Az állítólagos hatás

A Muscle Max „eredményei” mindössze egy hivatkozás nélküli kutatási eredményen alapszanak. Állítólag a Medicine and Science in Sports and Exercise című folyóirat publikálta, de ha rákeresünk, nyomát sem leljük: https://www.google.hu/#q=Medicine+and+Science+in+Sports+and+Exercise+muscle+max

Igazi öngól a következő mondat: A hatás a MUSCLE MAX izomnövelő szer összetevőinek szinergizmusából fakad, lévén mind a cink, mind a magnézium kiegészítés fokozza a tesztoszteronszintet!

 

Na és hol a cink és a magnézium? Az összetevők között egy szó nincs róluk. Szedett-vetett információhalmaz ez, arra számítva, hogy a gyökkettes IQ-val rendelkező, a testépítésről mit sem tudó olvasókat meggyőzze arról, hogy ha elég sok „szakszó” szerepel a szövegben, az már hitelesnek tekinthető.

A szokásos „csak most akció”

Jelenleg kb. féláron rendelheted meg a terméket. Az egyébként nem túl magas ár, most mindössze 5800 forintra redukálódik. Komolyan elhiszed, hogy pár ezer forintból elérhető egy ilyen mértékű átalakulás?

 

Acai Berry 900 – 12 kilós fogyás 5 hét alatt?

ThermoCuts – a legújabb fogyókúrás átverés

Nem tudsz lefogyni? „Segít” a természetgyógyász

Zöld kávé – fogyás, edzés és diéta nélkül?

Xtreme Gain – a kockahas átverés

Weight Loss tabletta – ezért óvakodj tőle

Ettől nem leszel izmos – A lászlóblog átverés

 

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük