Arnold füvezik
Ti kérdeztétek

Tömegnövelés és a fű…

Arnold füvezikHello!

Az lenne a kérdésem, hogy alkalomadtán egy-két marihuánás cigaretta elfogyasztása (stressz oldás képpen) mennyire befolyásolja a tömegnövelésem?
Természetesen megfelelő étrenddel, és edzéssel.
És ha befolyásolja, az miben nyilvánul meg?

Köszönöm.

Szia!

A testépítés és az élvezeti drogok nem egyeztethetők össze. Minden olyan cselekedet, ami káros hatással van az egészségedre,

negatívan befolyásolja az eredményeidet is. Jelen esetben a marihuána a mentális egészségedet is veszélyezteti – hidd el, láttam már elő példát erre, amikor a srác úgy gondolta, heti 1-2 joint nem fog megártani. Évekig kezelték pánikbetegséggel. Egy lelki problémákkal küszködő ember nem alkalmas arra, hogy nagyszabású célokat valósítson meg.

A füves cigi sem mentes a sima cigarettában megtalálható káros anyagoktól. Az égés során keletkező mérgek lerakódnak a tüdőd falára, ezáltal kevesebb oxigén jut a véredbe, és máris romlik a teljesítményed. Hamarabb kifulladsz, levegő után kapkodsz, pedig az izmaid még bírnák a terhelést.

Stresszoldásra meg annyi más, egészségre nem ártalmas lehetőség van. Például: edzés, szex, meditáció, alvás, légzőgyakorlatok végzése, szex, természetjárás, jóga, olvasás, zenehallgatás, meleg fürdő; ja, és majdnem kifelejtettük: a szex.

 

Kukoricapehely mehet edzés után?

Dextróz és fehérje

Tömegnövelés és szálkásítás egyszerre?

Hogyan osszam fel a testrészeimet?

Napi két edzés túledzettséghez vezethet?

„Miért nem fogyok?” – Segítünk!

Van némi súlyfeleslegem, mit csináljak?

Ha megáll a fogyás

 

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük