Tengeri halfilé fűszeres morzsakéregben

 

Hozzávalók:

 

  • 1 kg tengeri halfilé
  • Zsemlemorzsa vagy darált zabpehely
  • Citrom
  • Petrezselyem
  • Fokhagyma
  • Só, Bors
  • Olívaolaj

 

Elkészítés:

A kiolvasztott halszeleteket jénai tálba rakjuk, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal. A zsemlemorzsát (zabpelyhet) a fűszerekkel és egy kis olajjal aprítóba tesszük (vagy nagyon apróra vágva összekeverjük a morzsával), és a masszát a halra halmozom és összekeverjük. 180 fokon fedő alatt pároljuk, majd fedő nélkül ropogósra sütjük.

Diétában fogyasztható?

Ha a zsemlemorzsa helyett darált zabpelyhet használunk, minden további nélkül részét képezheti diétás étrendünknek.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük