Táplálkozás

Mindennapi ételeink, és az izomépítéshez nélkülözhetetlen tápanyagaink.

A rák ellen is jó lehet a kreatin

Meglepő (?) kutatási eredmény: lehet, hogy mégsem ártalmas a vörös hús

Csoda történt! Nem mondott marhaságot a közmédia dietetikusa

A zero és a light kóla tényleg “hizlal”? Fogyaszthatók diéta alatt?

A vásárlók csekély része érti az élelmiszercímkén írtakat egy felmérés szerint

Mind meghalunk! Egy kutatás szerint a fehér hús is ugyanolyan “rossz”, mint a vörös

Diéta éhségérzet nélkül – praktikák, hogy ne őrülj bele a kalóriadeficitbe

Melyik a legolcsóbb/legjobb fehérjeforrásunk?

Az olcsó szlovák tej miatt tüntettek a magyar termelők – van egy tippünk a megoldásra

Túlkínálat van disznóhúsból, kitalálták, hogy egészséges – mi az igazság?

Szénhidrátfogyasztásra buzdít egy ketogén- és Atkins-diéta ellenes tanulmány

Érdekes kutatás: “A magas fehérjetartalmú étrend megrövidíti az életet”

Meglepő eredmény: az étrend-kiegészítők 10-60 százaléka szennyezett

Mi van a virsliben?

Ismét egy világraszóló felfedezés: az eleget mozgó, nem túl sokat zabáló népek egészségesebbek

Megmérték! Ennyi C-vitamin van a citromban

6 hülyeség, amit még mindig nem sikerült kivernünk a fejetekből

Rovarfehérje – ez lehet a jövőnk, ismerkedjünk meg vele!

A hús “halált okoz” – nosza, adóztassuk meg!

Mesterséges hús, vagy vegán étrend? Miből fedezzük majd a fehérjeszükségletünket?

A nőknek és a férfiaknak ugyanannyi fehérjére van szükségük?

Szégyen: a magyarok számítanak Európa legelhízottabb nemzetének

Haszontalanok, sőt néha árthatnak is a probiotikumok – állítja egy kutatás

Étkezési nehézségek a munkahelyen – mit mond a jogszabály?

Csontleves alapú protein – a fehérjék új generációja?