Ne kokszolj
Ti kérdeztétek

Szteroidhasználat után kitágult a bőröm

Ne kokszoljÜdv!

Véleményedet szeretném kikérni, problémám merült fel.

Problémám ott kezdődőt ,h testalkotomból kiindulva vékony 23 éves srác vagyok bármilyen  tömegnővelőt edzést étkezést probálltam és sehogyse tudtam plusz kilókat felszedni 3-4 cég termékeit probáltam nem sikerült majd egyik nap vettem kondiba genesis cég egyik termékét methandienone 10 mg kiszerelést kbé 2-3 hónap alatt összvissz 20-30 szemet szedtem be edzés előtt fél majd később egészre emeltem a dózist de nem szedtem semmi ösztrogént mellé tudom ,h hülyeséget csináltam.

De azóta elhíztam hasamra feljött úszógumi fáradékonyabb vagyok böröm eleinte zsíros volt most már talán nem annyira mikor szedtem ami aggaszt nagyon ,h a mellbimbóm körül a bőr kitágult kérdésem az lenne ,h vmilyen termékkel visszaforditható lenne az állapot kb. fél év 9 hónap körül volt ez de most látható változás egy szakértői véleményre lenne szükségem ,h milyen termékkel lehetne visszaforditani a hatást úgy érzem becsaptak evvel a termékkel !

Kérlek segíts!

 

Szia!

Igaz, hogy már elkövetted a hülyeséget, de azok számára, akik esetleg most készülnének kokszolni, ajánljuk ezt a cikket: Kokszolás – Elég érett vagy rá?

Kifogtad az egyik legszarabb anyagot, tudniillik ezt a szert már hivatalosan nem is gyártják. Szóval szinte 100%, hogy hamisítvánnyal találkoztál. A bőr megnyúlása talán a hirtelen izom- és zsírnövekedés, majd az ezt követő visszaesés miatt történt – sajnos csak találgatni tudunk, és ez ügyben muszáj lesz kerítened egy orvost, aki pontos diagnózissal szolgál. Írjon fel sürgősen májvédőt is, mert ez a szteroid durván toxikus hatással van a májadra.

Az is lehet, hogy gynecomastiád van, erről itt olvashatsz: https://testepitek.hu/a-test-izmainak-edzese/seruelesek/269-gynecomastia

 

Étrend, tápkieg és koksz nélkül meddig juthatok?

Tömegnövelés és a fű…

Hogyan fogyasszam az aszkorbinsavat?

„Hasazhatok így?”

 

 

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük