Szteroidrendelés a neten keresztül?

Hihetetlen, hogy mennyien próbálják lehúzni a hiszékenyebb testépítőket. Csak a Facebookon tucatnál is több olyan profil van, melyeket azért regisztráltak, hogy kokszot áruljanak rajtuk. Néhány oldal volt annyira elővigyázatlan, hogy publikus, vagy részben publikus maradt a profilja.

Szteroid rendelés FacebookonOldalak, ahonnan eszedbe ne jusson vásárolni!

Bár a szteroidok használata és kereskedelme Magyarországon illegális, aki szeretne, viszonylag könnyen hozzájuthat a legnépszerűbb termékekhez. Milyen veszélyei vannak a neten keresztül történő szteroidrendelésnek?

  • Mivel csak egy e-mailen vagy privát üzeneten keresztül kommunikálsz egy sok esetben kamunevet használó személlyel, elképzelhető, hogy csak átverés az egész. Előre utalást kér, a cuccot pedig soha nem fogod megkapni.
  • Sanszos, hogy hamis anyagot próbálnak rád sózni. Átverhetnek szemtől-szemben is, de egy monitor mögé bújva még egyszerűbb ez. Ne vásárolj olyan dolgot, amit nem fogtál a kezedben, és nem győződtél meg valódiságáról.
  • Csalétek. Igaz, hogy a szteroidhasználók nem elsődleges célpontjai az igazságszolgáltatásnak, de néha a rend őrei is megkergülnek. Előfordult már, hogy versenyeken kezdték ellenőrizni a résztvevőket. Ne rendelj kokszot netről, mert könnyen bilincs csattanhat a csuklódon!

Egyáltalán szükséged van az anyagra?

Kevesen rendelkeznek olyan genetikai adottsággal, ami lehetővé teszi, hogy versenyzői szintű fizikumot építsenek.
Ha csak hobbiszinten edzel, vagy nemcsak a méret és az erő megszállottja vagy, hanem fontos számodra az egészséged is, felesleges belekezdened.
Igyekezz tapasztalatot szerezni versenyzőktől, edzőktől, és kérd meg őket arra, hogy mérjék fel adottságaidat és a benned rejlő fejlődési potenciált. Ez a cikk segíthet eldönteni azt, hogy érdemes-e átállnod a sötét oldalra: Tényleg itt van az ideje, hogy szteroidokhoz nyúlj?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük