Bulvár

Szellemi színvonal: Majka durván „kigyúrta” magát, és még az is lehet, hogy „porokat szed”

A bulvárlapok előszeretettel foglalkoznak a hazai sztárocskák külsejével, hát még akkor, ha az valami változást is mutat. Hangzatos cím nélkül a kutya sem kattintana rá a cikkre, ezért elítélni semmiképp sem kell őket, de az átlag magyar hírfogyasztó értelmi színvonalát hűen tükrözik a reakciók.

Legutóbb a rapperként nyomuló, és valóságshow-s múltjával ismertté váló Majoros Péter, vagyis Majka került a célkeresztbe, miután feltöltött egy feszítős képet Instagram oldalára.

Ezt ni:

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,


A képpel egyébként semmi gond (a szerző nem akar egy sötét sikátorban összefutni az atomkemény Majesz papával, ezért kritizálni sem meri), mint a leírásban is olvasható, a srác valószínűleg diétán van, mert -4,5 kg-nál jár éppen. Meg az is igaz, hogy már jobban néz ki, mint a 30 fölötti magyar férfiak úgy 90 százaléka.

Érdekes, hogy milyen reakciók jönnek a zenész hasonló tematikájú képeire. Szinte már csodabogárnak, sőt, kokszos vadállatnak tekintik, úgy „ki van baszva”.

Néhány gyöngyszem (helyesírás korrektúrázva):

Van itt tabi eléggé. (A szerencsétlen, aki arra nem volt képes, hogy pár hónapig normálisan táplálkozzon, azt hiszi, már egy 40-es karhoz is tabletta kell. Az injekció ugye fáj, arra gondolni sem mer.)

Jól felpumpálta magát ez az inteligens, művelt ózdi romagyerek. (Itt kivételesen nem javítottunk bele a helyesírásba, aki az intelligens szót egy l-lel írja, az más aljasságokra is képes: pl. tellyel issza a turmixot.)

Lufi… (A másik marha, aki azt hiszi, hogy mindenki „fel van puNpálva”, aki nála izmosabb.)

Ezt könnyű hozni ilyen porokkal, aztán majd tönkremegy a májad meg a veséd. (Ezt egy 70 körüli, majdnem fogatlan néni írta. Tuti, hogy sporttáplálkozás-szakértő.)

Jól ki vagy baszva, jól nyomod. (Szomorú, ha egy ilyen sportos, de nem túl izmos fizikum már „kibaszott”nak  számít.)

Szerekkel én is tudnék így kinézni, de én nem használok semmi tömegnövelőt (TÖMEGNÖVELŐT, aszondja…)

Na, itt tartunk jelenleg, a sörpocakok és „szexi” apatestek országában.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük