Sustanon

A Sustanon négy különböző tesztoszteron készítmény keveréke, és igen erős androgén hatású szerként ismert. Ez a tulajdonsága eredményezi hatásosságát, és közkedveltségét. Európában jelenleg a legnépszerűbb doppingszerek között tartják nyilván.

A Sustanon kúra előnyei és hátrányai

Ez a szer a bevállalósabb sportolóknak való, azoknak, akik hajlandóak jelentősebb kockázatot vállalni nagyobb teljesítmény növekedésért cserébe. A Sustanon injekciós kiszerelésben kapható, melyet hetente két alkalommal szokás beadni. Egy injekció 250 mg hatóanyagot tartalmaz, tehát heti 500 mg a legtöbb embernél elegendő a gyors erőnöveléshez. Egyesek heti 1000 mg-ot is beszúrnak, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyobb fejlődést ezzel nem lehet elérni, ellenben megszaporodnak a mellékhatási tünetek.

A Sustanon nemcsak az első kúrában okoz drámai fejlődést, hanem az ezt követők mindegyikében. Ráadásul igen kedvező az izommegtartási arány is a kúra végeztével. A szer rengeteg mellékhatása miatt minden hobbisportoló számára szigorúan kerülendő. Sustanon használata esetén számítani kell magas vérnyomásra, kopaszodásra, impotenciára, gynecomastiára, pattanások megjelenésére és zsíros bőrre.

A szer kombinálható Deca-durabolinnal és Danabol-lal, az így tapasztalható még fokozottabb teljesítménynövekedés még nagyobb egészségügyi kockázattal jár.

A testepitek.hu kategorikusan ellenzi mindenféle doppingszer használatát, cikkeink pusztán tájékoztató jellegűek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük