Sustanon hatása és mellékhatásai
Dopping

Sustanon hatása és mellékhatása – a doppingszer használata és kockázatai

A Sustanon hatása és mellékhatásai. A szer négy különböző tesztoszteron készítmény keveréke, és igen erős androgén hatású készítményként ismert. Ez a tulajdonsága eredményezi hatásosságát, és közkedveltségét. Európában jelenleg a legnépszerűbb doppingszerek között tartják nyilván.

A Sustanon kúra előnyei és hátrányai

Ez a szer a bevállalósabb sportolóknak való, azoknak, akik hajlandóak jelentősebb kockázatot vállalni nagyobb teljesítmény növekedésért cserébe.A Sustanon injekciós kiszerelésben kapható, melyet hetente két alkalommal szokás beadni. Egy injekció 250 mg hatóanyagot tartalmaz, tehát heti 500 mg a legtöbb embernél elegendő a gyors erőnöveléshez. Egyesek heti 1000 mg-ot is beszúrnak, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyobb fejlődést ezzel nem lehet elérni, ellenben megszaporodnak a mellékhatási tünetek.

Sustanon hatása és mellékhatásai

A Sustanon nemcsak az első kúrában okoz drámai fejlődést, hanem az ezt követők mindegyikében. Ráadásul igen kedvező az izommegtartási arány is a kúra végeztével. A szer rengeteg mellékhatása miatt minden hobbisportoló számára szigorúan kerülendő. Sustanon használata esetén számítani kell magas vérnyomásra, kopaszodásra, impotenciára, gynecomastiára, pattanások megjelenésére és zsíros bőrre.

A szer kombinálható Deca-durabolinnal és Danabol-lal, az így tapasztalható még fokozottabb teljesítménynövekedés még nagyobb egészségügyi kockázattal jár.

A testepitek.hu kategorikusan ellenzi mindenféle doppingszer használatát, cikkeink pusztán tájékoztató jellegűek.

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük