Spinning edzés
Bulvár

Holtan esett össze spinning közben egy fiatalember egy óbudai edzőteremben

Az Országos Mentőszolgálat osztotta meg közösségi oldalán a tragikus hírt.

Spinning edzés közben lett rosszul az a 25 év körüli fiatal, akihez tegnap kérték a mentők gyors segítségét egy óbudai edzőterembe. A férfi biciklizés közben mellkasi fájdalomról kezdett panaszkodni, majd hirtelen összeesett.

Kedvese és az edzőtársak rögtön segítségére siettek, mentőt hívtak és a mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálták a beteget, aki ekkor már nem is lélegzett.

Azonnal több mentőegység indult segítségül, a bejelentők pedig a hatalmas pánik ellenére is pontosan követték a telefonos utasításokat és megkezdték az újraélesztést. A mentősök perceken belül a helyszínre értek, és emelt szinten folytatták az életmentést, amit az egész konditerem lélegzet-visszafojtva figyelt.

A mentők még sokáig küzdöttek a fiatal életéért, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, és a férfit kritikus állapotban szállíthatták kórházba.

A fiatalemberért kórházba szállítása után még közel másfél órán keresztül küzdöttek, azonban a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére is életét vesztette – közölte a szomorú hírt egy frissítésben a mentőszolgálat.

Még szintén kedvelheted...