Slimmestar fogyasztótapasz – ha ezt elhiszed, nem vagy túl okos

A Slimmestar fogyasztótapasz egy viszonylag friss, 2020-ban felbukkant átverés. A “termék” reklámoldala alacsony kidolgozottságú, így feltételezzük, a lehető leghülyébbekre céloznak vele.

Mit ígér a bepalizott ügyfeleknek a Slimmestar?

Az tuti, hogy nem akarják a részleteket túlmagyarázni, legfeljebb annyit tudunk meg, hogy “gondosan kiválasztott hatóanyagok” segítenek majd bennünket több tíz kilós fogyáshoz. Hát persze! És mindezt egy iszonyatosan kamuszagú domain név alatt, végeláthatatlan hosszú url-lel.

Ami igazán szégyenletes, hogy a magyar bulvároldalak is beszálltak a bizniszbe (nem tudni, hogy közvetlenül, vagy valamiféle ügynökségen keresztül), de tény, ez a hirdetés – kb. cikknek álcázva – megtalálható a Blikk főoldalán is, hátha sikerül átverni vele néhány testképzavaros, vagy akár valóban túlsúlyos, de tudatlan/akaratgyenge nőt:

Slimmestar vélemények

Telis-tele kamuszereplőkkel

A Slimmestar sales-oldala egyetlen valós személyt sem használt. Nyilván azért, mert senki nem adná az arcát ehhez a baromsághoz (bár egyes magyar celebeknél azért van az a pénz).

Nézzük például az “interjú” készítőjét, úgynevezett “Fejes Ágotát”. Természetesen ilyen nevű személy nem létezik, aki a “fogyás és a zsírégetés szakembere”. “Számtalan cikk írója”, mi? Miért nincs fent egyik sem a neten? Ráadásul a portréja is egy stockfotó, számos cikk és blog használja a néni arcát illusztrációként:

Slimmestar Fejes Ágota

Aztán itt van szerencsétlen Madeleine, akinek portréjával egy kamu-sikersztorit igyekeznek adagolni, és állítólag 4 hónap alatt 27 kilót fogyott, mindössze a Slimmestar segítségével. Naná, hogy ő sem létezik, megint csak egy stockfotót használtak:

Slimmestar

Na, és mi lett belőle? Hááát… legalább 20 évet öregedett a csaj, és sokkal rondább lett. Nyilván egy másik nő van a képen, de azért ekkora amatőr hibára nem számítottunk:

Hogy mi segített Madeleine-nek lefogyni? Végre “részletesen” kifejtik a tapasz “működését”. Vigyázat, egészségre ártalmas “magyarsággal” íródott szöveg:

Az a módszer, amely lehetővé tette, hogy Madeleine ilyen rövid idő alatt a testfelesleg gyakorlatilag 100% -át elégesse, innovatív tapaszok bizonyult, amelyek legfeljebb 4 rétegből készültek és a nap 24 órájában dolgoztak.

1. Külső védőréteg

Védelmi funkcióval rendelkezik, védi a tapaszt mechanikai sérülésektől, víz vagy por ellen.

2. Tartály – a Slimmestar szíve

Speciálisan kiválasztott hatóanyagokat és növényi kivonatokat tartalmaz.

3. Kibocsátást szabályozó membrán

Programozott sebességgel, meghatározott időtartamra szabadít fel anyagokat a tapaszban

4. Összekötő réteg

Összeköti a Slimmestart a testével, hogy anyagokat juttasson el az általános keringésbe.

Máris hihető, ugye? Nem semmi, hogy ennek a szarnak van védőrétege, tartálya, sőt, még összekötő rétege is…

Ha még mindig kételkednél, akkor most eláruljuk, hogy a termék “megalkotója” egy akkora szakértő, akinél hitelesebbet keresve sem találtak volna. Ő pedig nem más, mint a híres (dobpergés!) Jeffrey Moore!!!

Jeffrey Moore neve garancia arra, hogy amihez ő az arcát adja, az csakis szuper termék lehet. Vagy mégsem? Ja, ne! Hiszen ez a fickó sem létezik! A képen látható tudós bácsi is csak egy sima hírügynökségi fotó:

Slimmestar

Akad még kamuszakértő, aki a magyar balekoknak Kiskúti Csaba, a franciáknak Marc Besson, a portugáloknak meg Marcos Porto.

A legviccesebb azonban, ahogyan próbálják magyar vezetéknevekkel hitelessé tenni a reklámot. Kevés sikerrel. Figyelemreméltó például “Zalaegerszegi Judit” 47 kilós “fogyása” (nyilván ezen a képen is két különböző hölgy szerepel):

Ha pedig még Judit sem győzött volna meg, nézd meg, mit produkált a Slimmestar segítségével BudEpesti Kata:

De akkor mitől lehet lefogyni?

Semmilyen szer, eszköz stb. nem fog segíteni, kizárólag az életmódváltás vezet célra. Rendszeres sportra és tervszerű étrendre van szükséged, és legalább nagyvonalakban tudnod kell, hogy az egyes tápanyagokból mennyit viszel be.

Zsírt égetni sport és helyes étrend nélkül nem lehet. Minimum diéta és aerob edzés kell, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha heti 2-3 súlyzós edzést is beiktatunk. Hogy miért? Mert így minimálisra csökkenthetjük az izomveszteséget, és a leadott kilók ténylegesen a fölös zsírszöveteink lesznek.

90 napos diéta

Az aerob edzés a leghatékonyabb zsírégető mozgásforma. Mivel ilyenkor nem történik számottevő izommunka, szervezetünk az izomban tárolt szénhidrát (glikogén) helyett zsírból fedezi az energiát.

A diéta pedig azt jelenti, hogy kiiktatjuk az egyszerű szénhidrátokat, ha nem ketogén diétán vagyunk, akkor a telített zsírokat is, és a többi tápanyagra vonatkozó napi szükségletet testtömegünkhöz viszonyítva precízen kiszámoljuk.

Sose rendelj olyan szert, ami hasonló csodákat ígér, mint ez itt. Sem izomnövekedés, sem zsírégetés nem létezik befektetett munka (edzés, rendes étrend) nélkül.

A tippet köszönjük Erikának. Küldjetek még bátran ilyesmiket e-mailben:testepitek@testepitek.hu, vagy Facebookon, üzenetben. Állítsuk pellengérre a csalókat!

Ha személyre szabott étrendre és edzéstervre van szükséged, írj a testepitek@testepitek.hu email címre, vagy keress minket Facebookon, és pár napon belül megkapod a tervet. Ezek az egyéni étrend/edzésterv-írás szabályai, feltételei