Slimist hatása, fogyás a slimisttel
Átverések, kamu fogyasztószerek Hülye diéták

SliMist zsírégető spray – heti 2-3 kilós fogyás szinte ingyen?

A SliMist spray természetesen a többi haszontalan fogyasztószerhez hasonlóan a tájékozatlan réteget célozza meg. Olyan embereket akarnak behúzni a csőbe, akik hosszú évek, évtizedek alatt híztak meg, és pár hét alatt szeretnének lefogyni. Reméljük, e cikk hatására néhány potenciális vevőtől is megszabadítjuk a SliMist forgalmazóját.

De hogy a fenébe tud egy spray zsírt égetni?

Természetesen sehogy, de azért kanyarítottak köré valami mesét. Ez úgy szól, hogy bár a SliMist „nem csodaszer”, tehát  nem heti 10, „csak” 2-3 kilót fogyhatsz „tőle”. Itt ugye meg kell jegyeznünk, hogy kb. heti maximum egy kiló fogyás ami még egészséges lehet, és nagyrészt zsírból történik – megfelelő étrend mellett.

Na, és mindezt napi 90 forintért? A hülyének is megérné.

A SliMist „működése” mindössze abban rejlik, hogy ha ezt a spray-t fújkálod a szádba, akkor kevésbé leszel éhes, tehát kevesebb kalóriát viszel be. Mekkora találmány!

Slimist hatása, fogyás a slimisttel

Vannak ám csodaösszetevők is

Kitalálod? Hát persze, hogy az acai bogyóval (Acai berry) kezdődik a lista. Elképesztő, hogy ez a kis növény mennyi remek termékben adja a fő alkotórészt. De miért bukkannak fel egyre újabbak, ha annyira fantasztikus a hatása? Ugye a SliMist lesz most már a végállomás, és ennél tökéletesebb termék nem készül az acai bogyóból?!

A termék tartalmaz még olyan szenzációs összetevőket, mint a málna (!), gránátalma (!!) és a zöld tea (!!!), a leírásban hangsúlyozva ezek pozitív élettani hatásait.

Természetesen jár még mellé „ajándék étrend” is, melyet dietetikus állít elő. Máris vonzóbb, ugye? Mi történne akkor, ha csak ez a (előlegezzük meg neki, hogy jól összeállított) étrend és némi sport jelentené a változást, és nem fújnád a szádba a spray-t? Megsúgjuk: ugyanaz, mintha fújkálnád.

„Mit remélhetek ettől a SliMisttől, ha megrendelem?”

Semmi jót. Az étvágycsökkentésre nem lehet alapozni egy étrendet. Tápanyagokra akkor is szükséged van, ha fogyni akarsz, de ezek arányán változtatnod kell. Nagyvonalakban: csökkenteni a szénhidrát és a zsír mennyiségét, és növelni a fehérjebevitelt.

Diétás étrend minta

Ha semmit sem eszel, még rosszabbul fogsz kinézni, hiszen a szervezeted felturbózza a raktározó üzemmódot, és ha egyszer véletlenül táplálékhoz jut, megy mind a zsírsejtekbe.

Egy diétás étrendet simán össze lehet úgy állítani, hogy ne gyötörjön közben az éhség. Csak egy tipp: a magas fehérjebevitel állandó, de kísérletezhetsz azzal, hogy megelemed a napi zsírbevitelt a szénhidrát rovására – vagy épp fordítva. Az éhségérzet ellen számos praktika létezik, felejtsd hát el ezt a SliMist nevű fújós akármit.

 

Még szintén kedvelheted...