Six Pack izomstimuláló
Átverések, kamu fogyasztószerek

Six Pack izomstimuláló készlet – ez az év is komolyan indul az átverések piacán

Minek edzenél, miért is diétáznál, amikor itt van ez a csodaeszköz, a Six Pack izomstimuláló készlet egyenesen Szlovéniából?

Az év eleji nagy elhatározókra célozhatnak ezzel a marhasággal (lehet, hogy futnak még vele egy kört a strandszezon előtt is), hátha akad 1000 emberből egy, aki megvásárolja. Sajnos lehet, hogy ennél jóval magasabb a hülyék aránya, de ez persze csak megérzés.

Six Pack izomstimuláló készlet

Mit ígér a becsapott vásárlóknak a Six Pack izomstimuláló reklámja?

Kizárólag azt, amit hallani szeretnének. Munka és táplálkozási megszorítások, életmódváltás nélkül „lehet” vele eredményt elérni. Ami a „működését” illeti, így fogalmazza meg a gyártója:

A Six Pack készlet közvetlen impulzusokat küld az izmoknak, amelyekkel aktív izommunkát vált ki. Ehhez pedig mindössze napi 20 percig kell magadra tenned az eszközt, amely 2 db. AAA elemmel működik. 😀 😀 😀

Ez oszt edzés, hallod… Lefogyhatunk így? Használ ez valamit? Ugyan, dehogy. Hasonló ez is, mint a többi átverős termék, lásd pl. a kockahas-gépet, vagy a se szeri, se száma vibrációs trénereket.

Minden izomra és zsírpárnára kiváló

A meseszerű leírásban azt olvashatjuk, hogy a Six Pack izomstimuláló készlet alkalmazható hason, combon, vállon, „kezeken”, derékon, nyakon, csípőn. Bárhol és bármikor. Szarás közben, buszon ülve, bírósági tárgyaláson is.

Továbbá különösen alkalmas a „szenvedélyes sportolóknak”, „fitness rajongóknak”, akiknek nincs idejük „tornázni” (mert a torna aztán rohadtul hatékony), no meg azok számára, akik a felesleges kilóktól gyors módszerrel szeretnének megszabadulni.

Érted! Ha csak lassan akarsz hatkockát, nem ez a te terméked. Kínlódjál csak a diétával meg a bevitt tápanyagok számolgatásával. Az okosabbak, akik már ismerik e remek találmány erényeit, már mind kockahassal és romszálkásan feszítenek.

Tényleg, hol is vannak az „elégedett vásárlók”?

Természetesen akad belőlük bőven. Már ha azokra a kamuvásárlókra gondolunk, akik létezését kamu-közösségi profillal igyekeznek elhitetni a hülyékkel. Persze nincsenek itt csodák, sajnos bőven akad, aki ezt a maszlagot beveszi. Nézzed már meg, jóember, miféle alakok „rendelték meg” ezt a terméket:

Six Pack izomstimuláló készlet

Adoja? Tera? Sasa? Mik ezek a nyomorult fantomnevek? És te még mindig hinni akarsz a reklámnak?

Az sem gyanús egy kicsit sem, ugye, hogy a számláló szerint szinte percenként rendelnek megy egy-egy új terméket. „Már csak 5-8 termék maradt” – hirdeti a kis mező, de arra azért ügyeltek, hogy 5 alá ne menjen a darabszám.

Six Pack izomstimuláló készlet

No és mi történik, amikor emelkedik? Mert ilyen is van. Érkezett egy kétdarabos szállítmány? Pofánk leszakad már…

De mihez kezdjen, aki szeretne kockahasat, vagy legalább kevésbé zsíros testet?

Nincs jó hírünk. A munka megkerülhetetlen, de cserébe eredménnyel is kecsegtet, ha betartasz néhány szabályt. Azt értsd meg, hogy befektetés nélkül nincs eredmény, hiába is reménykedsz a csodákba.

A zsírégetéshez életmódváltás szükséges. Rendszeres sportra és tervszerű étrendre van szükséged, és legalább nagyvonalakban tudnod kell, hogy az egyes tápanyagokból mennyit viszel be.

Zsírt égetni sport és helyes étrend nélkül nem lehet. Minimum diéta és aerob edzés kell, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha heti 2-3 súlyzós edzést is beiktatunk. Hogy miért? Mert így minimálisra csökkenthetjük az izomveszteséget, és a leadott kilók ténylegesen a fölös zsírszöveteink lesznek.

Az aerob edzés a leghatékonyabb zsírégető mozgásforma. Mivel ilyenkor nem történik számottevő izommunka, szervezetünk az izomban tárolt szénhidrát (glikogén) helyett zsírból fedezi az energiát.

A diéta pedig azt jelenti, hogy kiiktatjuk az egyszerű szénhidrátokat, ha nem ketogén diétán vagyunk, akkor a telített zsírokat is, és a többi tápanyagra vonatkozó napi szükségletet testtömegünkhöz viszonyítva precízen kiszámoljuk.

Sose rendelj olyan szert, ami hasonló csodákat ígér, mint ez itt. Sem izomnövekedés, sem zsírégetés nem létezik befektetett munka (edzés, rendes étrend) nélkül.

A tippet köszönjük olvasónknak, Dzsónak. Küldjetek még bátran ilyesmiket e-mailben: testepitek@testepitek.hu, vagy Facebookon, üzenetben. Állítsuk pellengérre a csalókat!

Ha személyre szabott étrendre és edzéstervre van szükséged, írj a testepitek@testepitek.hu email címre, vagy keress minket Facebookon, és pár napon belül megkapod a tervet. Ezek az egyéni étrend/edzésterv-írás szabályai, feltételei

Még szintén kedvelheted...