Shawn Rhoden
Külföldi hírességek Versenyek

Shawn Rhoden idén visszatérhet

Shawn Rhoden, aki 2018-ban meglepetésre, ám kétségkívül megérdemelten hódította el Mr. Olympia-címet, egy interjúban arra célozgatott, hogy idén visszatérne a versenyzéshez.

Rhoden nem önszántából szállt ki a profik mezőnyéből, volt neki egy igen súlyos büntetőügye: nemi erőszakkal vádolta meg egy nő, akit Shawn rajongójaként emlegetett az amerikai sajtó. Rhoden nem tagadta, hogy volt afférja az állítólagos sértettel – nehéz is lett volna azt követően, hogy megtalálták a DNS-mintáját a hölgy ruházatán -, de azt mondta, a nő önszántából feküdt le vele.

Shawn Rhoden
Fotó: Facebook/Shawn Flexatron Rhoden IFBB Pro

A 2018-as Mr. Olympia-győztes ellen jelenleg büntetőeljárás folyik, ennek ellenére a Jay Cutler TV-nek azt nyilatkozta, rajta nem múlik az idei visszatérése. Ha zöld jelzést kap,

Rhoden szerint 100 százalék, hogy ismét elnyeri a Mr. Olympia-címet. Nem számít, hogy kik lesznek a vetélytársak, úgy érzi, mindenképp győzni fog.

A kisfilmből az is kiderül, hogy – Ronnie Colemanhez hasonlóan – Rhoden sem tartja túl nagy becsben a trófeáit. A lakás egyik nem túl frekventált zugában porosodnak, a Sandow-szobor pedig még mindig védődobozban van.

Az interjút Shawn és barátnője, Lauralie Chapados (5-szörös Bikini Olympia-bajnok) lakásában vették fel, a lényegi rész 1 óra 11 perc körül kezdődik:

Szerző

Még szintén kedvelheted...