SD36
Átverések, kamu fogyasztószerek

SD36 – tényleg lefogyhatunk ezzel a magyar „csodaszerrel”?

Van az a pénz, amiért korpásodik a haja Kandász Andreának és Keleti Ágnesnek is, vagyis az SD36 fantázianevű überkirály magyar „találmány” két arcának. Kandász a minap haknizott egyet a TV2 Mokka című műsorában, itt mesélt fantasztikus fogyásáról, ami rendben is lenne, de üzleti érzékét is megvillantva elhintette a magot a fogyni vágyó, ámde lusta nézőkben:

van egy bogyó, ami neki segített átjutni a holtponton.

A szer nevét ugyan az adásban nem említette, de egy Google-kereséssel kideríthető, hogy az SD36-ról van szó. Aki követi a két ismert személy közösségi oldalait, rögtön szembetalálkozik a reklámmal.

Keleti Andrea próbálta ki először a szert, és természetesen csodálatos eredménnyel. Kandász is remek hatást tapasztalt, de annyira frankót, hogy rajta keresztül rendelni is lehet az SD36 mellé olyan varázstermékeket, mint a fehérje – nem tudni, milyen alapanyagból, és mekkora kiszerelés – eléggé kicsinek tűnik, de hát ugye ez a laikusoknál úgy működik, hogy elfogyaszt belőle egy kis dobozzal, és majd az lefogyasztja. Ja, meg az SD36, meg a két proteinszelet.

Ez itt a „Kandi extra csomag”, amit a Facebookon is promóz. Szóval anyagi haszna van a megrendelésekből.

 

Neked mi az idei újévi 🥂fogadalmad ? 🤔
Tőletek tudom, hogy sokaknak az, hogy leadja az ünnepek alatt felszedett vagy…

Közzétette: Kandász Andrea – 2021. január 3., vasárnap

A kezdő csomag pár ezer forinttal olcsóbb. Azt nem írják, hogy mi a különbség a kezdő és a nem kezdő fogyni vágyók között. Utóbbiak dagadtabbak?

SD36

Na, mindegy, nézzük milyen alkotóelemkből tevődik össze ez az SD36.

Három növényt említenek. Nagyon fontos, hogy csak a latin nevük szerepeljen az oldalon, hiszen így sokkal tudományosabbnak hat:

Barbarea vulgaris

Ceratonia siliqua

Ascophyllum nodosum

Már kezdesz bezsongani, és rendeled is a cuccot? Tegyük gyorsan melléjük a magyar nevüket is:

Barbarea vulgaris (közönséges borbálafű)

Ceratonia siliqua (szentjánoskenyérfa)

Ascophyllum nodosum (tengeri moszat)

Milyen „fogyást segítő” hatást tulajdonítanak ezeknek a növényeknek?

A borbálafűnek ezt:

„Salaktalanít, és az anyagcserét stimulálja, így a súlyvesztés nagyban elősegíti. A gyorsabb emésztés hatására, az elfogyasztott étel rövidebb ideig tartózkodik az emésztőcsatornában, így abból kevesebb hasznosul, ami kalória deficithez vezethet.”

Már megint a szokásos parasztvakítás, hogy „salaktalanítani” szükéges. Semmi köze a zsírégetéshez annak, hogy gyorsabban átfut rajtad az étel. Főleg, ha valaki normálisan táplálkozik, és ez a vacak még elintézi neki, hogy ne is hasznosuljon a tápanyag? Oké, itt tényleg a leghülyébbeknek akarnak valamit eladni, de ébredjünk már fel emberek!

Mit tud a szentjánoskenyér?

Kiemelkedő antioxidáns hatása révén, a palesztin népgyógyászat régóta használja gyulladáscsökkentőként. Ennek jelentősége a fogyókúrák idején fokozottan meghatározó. Mivel a gyulladás hatására a szervezet az érintett területen vizet, test szerte pedig zsírt tart vissza, emiatt a gyulladás gátolhatja a súlyvesztést. Jelentős a galaktomannán (természetes, folyadékban megduzzadó rostkomponens) tartalma, ami egy hosszabb, elnyújtottabb felszívódást biztosít, és huzamosabb ideig tartó teltségérzetet biztosít. Ezek a megduzzadt rostok a beleket hatékonyan tisztítják, amely már önmagában is csökkenti a has körfogatát.

Mi? Hogy a gyulladás vizet meg zsírt tart vissza? Szóval aki elhízott, az folyamatos gyulladásal küszködik? A megduzzadt rostok pedig kefét fognak a kezükbe, és sikálni kezdik a beleinket…

Az alga lesz a tuti! Vagy mégsem?

A leírás szerint a tengeri moszat azért kell ebbe a szerbe, mert

támogatja a lipolízist, a zsírszövetek lebontását, valamint fokozza UCP1-fehérje zsírégető tevékenységét, amely támogatja az izomvesztés nélküli fogyást.

Még egy japán kutatást is említenek, természetesen hivatkozás nélkül. Már el is hittük.

Ezekkel nem fogsz egy grammot sem fogyni! Hogy miért? Nagyon egyszerű!

A fogyás – ideális esetben többnyire zsír- és minimális mértékben izomvesztés – kizárólag akkor indul be, ha kalóriadeficit van a szervezetedben. Tehát többet égetsz el, mint amennyit beviszel.

Ezt az állapotot lehetetlenség külső eszközzel, táplálékkiegészítőkkel elérni. Kizárólag úgy működik, ha felemeled a segged, elkezdesz mozogni, és némi ismeretanyag elsajátítása mellett az étrendedet is ehhez igazítod. A legbutább emberek használnak fogyasztószereket, és várják a csodát tőlük.

„De hát Andiéknak is működött, nézd, milyen sukárak lettek!”

Hidd el, nem ettől a szertől fogytak le. Már ha valósak a számok egyáltalán, de tegyük fel, hogy igen. A fogyasztószerek nagy „titka”, hogy többnyire ajánlanak melléjük étrendi változtatásokat és sportot is. Az SD36 reklámarcai sem a pirulától néznek ki jól, és elhiheted, hogy enélkül is ugyanezt az eredményt érték volna el. Csak hát, van az a pénz.

A helyes út pedig az lenne, hogy tájékozódsz, és életmódot váltasz. Soha ne higgy semmilyen divatos, jól hangzó „diétában”. Zsírt égetni kizárólag mozgással és tápanyag (kalória) csökkentésével lehet. Nem kell követned semmilyen „módszert” és végképp ne szedj semmilyen fogyasztószert, mert fog hatni. Ha fogysz, akkor sem a szertől fogysz, hanem a trükkös módon mellérendelt étrendi és testmozgásbeli változtatások eredményezik a (jobb esetben többnyire) zsírvesztést.

Még szintén kedvelheted...