Regenor vagy Slim40
Egyéb

Regenor vagy SLIM40? Melyiket válasszuk, ha fogyni akarunk?

Regenor vagy Slim40? Elég nehéz a döntés, hiszen mindkét fogyasztószer népes rajongói táborral rendelkezik, köszönhetően annak, hogy még mindig rengetegen hisznek az efféle csodaszerekben.

Regenor vagy SLIM40?

Nézzük előbb a hírhedt Regenort, hogy forgalmazója mivel kábítja a gyanútlan fogyni vágyókat. A szert egy „reflexológus, feltaláló” (a reflexológia a természetgyógyászat egyik ága) alkotta meg, és meglehetősen sikeresen veri át így az emberek a nagy semmivel.

Mert mit is tartalmaz a Regenor? Ezeket:

C-vitamin. Nagyon hasznos mikrotápanyagunk, de semmi köze a fogyáshoz.
Almasav. Hát, ennek sincs.
Mentaolaj. Ennek sincs.
Grapefruitmag-kivonat. Ennek sincs, de polifenolokat tartalmaz, amelyek hasznos antioxidánsok.
Tejfehérje. Ez sem fog segíteni a fogyásban.
Kálium-szorbát. Tartósítószer.

A szigorúan feltételes módban (nehogy perelhető legyen a gyártó/forgalmazó) megfogalmazott ígéretek pedig az alábbiak:

Állítólag „elősegítHETI az emésztés megfelelő működését” – mintha azért lennének az emberek túlsúlyosak, mert nem működik jól az emésztésük… Ugyan már! Most akkor el kellene dönteni, hogy a fogyás (segítése) a fő üzenet, vagy valami egészségjavító funkció.

Azt is írják a termék honlapján, hogy a Reg-Enor segítHET a szervezetből a káros lerakódásokat kipucolni (azt meg hogyan?), a természetes, öngyógyító folyamatok beindítása által. Sok esetben AKÁR súlycsökkenés is LEHET a komplex folyamat egyik eredménye.

Itt már mintha jóval kisebb lenne az arc. Csak úgy mellékesként akár súlycsökkenést is el lehet érni „vele” – egész pontosan azzal, hogy az illető jobban odafigyel az étrendjére, és elkezd valamit sportolni.

Bővebben a Regenorról itt >>

Regenor vagy Slim40

Akkor legyen inkább SLIM40? Ez már csak segíthet, ugye?

Hát, kurvára nem. A SLIM40 fantázianevű fogyasztószer is csak ugyanolyan lehúzás, mint a Regenor és az összes többi. Azér vizsgáljuk meg, mivel igyekeznek a cuccot rátukmálni a tájékozatlan emberekre.

Nézzük, mit ígér a termék annak, aki hajlandó pénzt kidobni rá.

Hozzájárul a normál májműködés fenntartásához – ez nem sokat jelent, és a fogyáshoz vajmi kevés köze van.

Részt vesz a normál zsíranyagcserében – azt nem részletezik, hogyan.

Részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában – ez általában egyensúlyban is van, nem kell elhinni minden baromságot.

Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához – hagyjuk.

Hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez – pihenni nem egyszerűbb?

Hozzájárul a csontozat fenntartásához – erre ne vegyél mérget.

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez – nettó hazugság.

Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez – bruttó hazugság.

De ami a lényeg, eddig egy szó nem esett arról, hogy a SLIM40 hogyan pucolja le rólunk a zsírt. Vagy csak a kilókat, mert egy átlag fogyni vágyó háziasszony számára tök mindegy, miből, akár izomból is menjen a fogyás, csak a mérleg mutasson kevesebbet…

A SLIM40 összetevői, így működik a „csoda”

A SLIM 40 Glükomannán, L-karnitin, zöld tea, kollagén, C-vitamin és a cink tartalmú táplálékkiegészítő.

A glükomannán a Slim40 legfontosabb összetevője egy csökkentett energiatartalmú étrend használatával hozzájárul a testtömeg csökkentéshez – olvasható a leírásban.

A többi összetevő tényleg szóra sem érdemes, de a glükomannán való igaz, hogy táplálékkiegészítők alapját is képezi manapság. A glükomannán egy olyan poliszacharid, ami jóllakottságérzetet vált ki, és képes csökkenteni a zsírfelszívódást is. Na de abban megegyezhetünk, hogy erre diétát – pardon, fogyókúrát (csajszisan: fogyikúrát) – alapozni igencsak buta dolog, és szimpla pénzkidobás lenne.

Rostot más forrásokból is be tudunk vinni, és jóval kevesebb pénzből érhetünk el látványosabb eredményeket. Például egy normális étrenddel, és nem a SLIM40 által odalökött instrukciókkal.

Nézd meg az összetételét, semmi különös nincs benne, amiért súlyos tízezreket kellene kidobnod.

A Regenor vagy Slim40 kérdésre tehát jóval egyszerűbb a válasz, mint gondolnád. egyik sem!

 

Miért fogytak már le mégis a Regenor vagy Slim40 segítségével?

Az a nagy büdös helyzet, hogy jelen esetben is a kőleves-módszer áldozatává váltak a bepalizott fogyni vágyók. Eladtak nekik egy haszontalan terméket, de azt azért a lelkükre kötötték, hogy csökkentsék a kalóriabevitelt. Mi történik ilyenkor? Naná, hogy lemegy néhány kiló (drasztikus változás szinte sosem történik).

Ha pedig az illető visszatér a komfortzónájába – hiszen a Regenort és a SLIM40-et kúraszerűen „kell” alkalmazni -, pillanatok alatt visszaugranak rá a zsírkilók, és a kezdeti állapotánál is rosszabbul néz majd ki.

Eleve fenntarthatatlan, és roppant aljas ez a módszer, amit a termék ügynökei terjesztenek. Soha ne vegyél semmi olyat, amit azt ígéri, hogy elvégzi helyetted a munkát, és nem, vagy csak alig kell figyelned mellette a táplálkozásra, hovatovább mozognod sem kell.

De hát akkor mitől fogyhatok végre le tartósan?!

Mozogj, és tanulj meg számolni!

Zsírt égetni sport és helyes étrend nélkül nem lehet. Minimum diéta és aerob edzés kell, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha heti 2-3 súlyzós edzést is beiktatunk. Hogy miért? Mert így minimálisra csökkenthetjük az izomveszteséget, és a leadott kilók ténylegesen a fölös zsírszöveteink lesznek.

Az aerob edzés a leghatékonyabb zsírégető mozgásforma. Mivel ilyenkor nem történik számottevő izommunka, szervezetünk az izomban tárolt szénhidrát (glikogén) helyett zsírból fedezi az energiát.

Regenor vagy Slim40

A diéta pedig azt jelenti, hogy kiiktatjuk az egyszerű szénhidrátokat, ha nem ketogén diétán vagyunk, akkor a telített zsírokat is, és a többi tápanyagra vonatkozó napi szükségletet testtömegünkhöz viszonyítva precízen kiszámoljuk.

Sose rendelj olyan szert, ami hasonló csodákat ígér, mint a SLIM40. Sem izomnövekedés, sem zsírégetés nem létezik befektetett munka (edzés, rendes étrend) nélkül.

Még szintén kedvelheted...