Primobolan depot

A Primobolan a kereskedelemben Primobolan Depot 100 mg néven fordul elő. Főleg a kokszolással még ismerkedő sportolók kedvelik, mert kis dózist használva mellékhatás nem jelentkezik, ha pedig növeljük az adagot, akkor is sokkal veszélytelenebb, mint a doppingszerek többsége. Hatóanyaga a metenolonenantat.

Kiszerelés

A Primobolan beszerezhető injekció és tabletta formájában egyaránt, utóbbi 25 mg-os. A gyógyszer eredetileg a műtétek utáni lábadozást hivatott meggyorsítani, de használatos izomdisztrófia (izomsorvadás) esetén is.

 

A Primobolan ajánlott dózisa

A kúra általában 6-8 hétig tart, és vagy heti 100 mg injekció vagy napi 2×25 mg tabletta a szokásos dózis. A kúrák között ajánlatos 8 hét szünetet tartani. Mivel a szer viszonylag gyenge anabolikus hatással bír, a sportolók az itt említett dózisnak a többszörösét is bevihetik, mert jelentős mértékű aromatizálódástól túladagolás esetén sem kell tartani. Egyesek szívesen használják szteroid kúrák között, áthidalásra.

Mellékhatások

A Primobolan mellékhatási nem jelentősek. A májfunkciót csak viszonylag kis mértékben rontja, vízvisszatartó hatása is enyhe. Mivel a hipotalamuszra, a hipofízisre és a herékre gyakorolt befolyása elhanyagolható, kis dózis esetén nem okoz természetes tesztoszteron-csökkenést a szervezetben.

A testepitek.hu kategorikusan ellenzi mindenféle doppingszer használatát, cikkeink pusztán tájékoztató jellegűek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük