Powerbomb átverés
Átverések, kamu fogyasztószerek

„Powerbomb” – tömegnövelő kapszula hülyéknek

Powerbomb átverésSokan szeretnék a strandszezonra „kigyúrni” magukat, de csak keveseknek sikerül. Főleg, ha még csak most ismerkednek a testépítéssel. Nekik ígér gyors eredményt ez a Powerbomb nevű szer, melynek „egyedülálló” hatását arra alapozzák, hogy segít fokozni a szervezet természetes tesztoszteron-termelését. Na de mégis hogyan?

A marketing egyik alapvető szabálya, hogy elsősorban az érzelmekre kell hatni. A logikus érvek, elemzések csak ezután következnek – már ha egyáltalán következnek. A weboldal, ahol a Powerbomb megrendelhető, gyorsan dűlőre akarja vinni a dolgot, és a nyitóoldali ígérgetések végigolvasása után már nyomhatod is a megrendelés gombot.

Mit ígér a forgalmazó?

Konkrétumot nem nagyon, de összeszedtek néhány támadhatatlannak vélt állítást:

„Nagy izomtömeged lesz!”  Mihez képest? És hogyan?

„Akár 40%-kal növeli a tesztoszteron szintedet.” Akár? Szóval 0-40-ig terjed ez a tartomány, és gyaníthatóan sokkal közelebb van a 0-hoz.

„Nincs szükség kúra utáni helyreállításra.” Ez a mondat jól sejteti, hogy kik alkotják a termék célcsoportját. A rendesen edzeni és helyesen táplálkozni lusta, hobbikokszosok.

„Javítja a tápanyagok felszívódását.” Hogyan? Az állítólagos összetevők mily módon fejtik ki ezt a hatást?

A költői kérdésekre persze nem várunk választ, hisz ilyen nem is létezik. Nézzük, mit tartalmaz a termék.

Összetevők, melyektől sokan várnak csodát

HICA: alfa-hidroxi-izokaproát sav, ami a leucin aminosav egyik anyagcsere-végterméke. Volt egy kutatás, melynek során megállapították, hogy ez az anyag 4 hét alatt átlagosan 30 deka izomtömeg-növekedést okozott a vizsgált személyeknél.

DAA: d-aszparaginsav, a tesztoszteronszint fokozása a fő feladata. Pozitív hatással van a tesztoszteron szintézis mindhárom tengelyére: fokozza a GnRH, az LH és a tesztoszteron termelését is.

Tribulus Terrestris: a jó öreg Tribulus. Tesztoszteronfokozó hatása bizonyított, de csodát ettől sem lehet várni.

BCAA: elágazó láncú aminosavak. Bővebben itt írtunk már róluk, fontos elemei étrendünknek. Az oldalon BCCA-nak van írva, ez is óriási szakértelmet sugall…

Taurin: szabályozza a sejten belüli kalcium koncentrációját, az izomsejtekben lévő folyadék szintjét, illetve tápanyagszállítási funkciója is van. Közvetett módon pozitív hatással van az izomtömeg-növekedésre, és antikatabolikus hatása is ismeretes.

Ezek tök hasznos összetevők, mégis mi akkor a baj?

Mindössze csak az, hogy ettől a tablettától akkor leszel izmos, ha piros hó esik/cigánygyerekek hullanak az égből/Magyarországon nyugat-európai életszínvonal lesz. Szóval nagyjából soha.

Sehol sem említik, hogy a növekedés kulcsa a megfelelő mennyiségű fehérje-, szénhidrát- és zsírbevitel, meg persze az edzés és a pihenés. Egy halvány utalást találunk a gyakori kérdések között, miszerint ajánlott magas fehérje- és szénhidráttartalmú étrendet követni. De a hangsúly itt persze a kapszulán van, mert abban hisz minden idióta.

Mi a helyzet a fent említett tápanyagok mennyiségével, arányával? Az baromi kevés infó, hogy ezek megtalálhatók a termékben. Olyan szintű átverés ez, mint a teljes kiőrlésű liszttel sütött kenyér, melyben a teljes kiőrlésű liszt részaránya 10%, a többi pedig a szokásos finomlisztből tevődik össze.

Kamusztorik, béna „előtte-utána” képekkel

„Hiteles” beszámolók, név nélkül. A vak is látja, hogy ezek a fotók egytől-egyig hamisak. Nem ugyanaz a személy van az after képen „kigyúrva”, mint a csoffadék bal oldalin.

Az első kép talán ismerős is lehet, ugyanis az Xtreme gain átveréshez már egyszer felhasználták. A marhák, még arra is lusták, hogy utánanézzenek…

01

Szóval az úriember korábban Miklós, a bolgár olvasók kedvéért pedig Manuel néven „demonstrált” már egy korábbi átverést. Milyen ügyesen veszi fel minden termékhez ugyanazt a pózt, és még a növényzetet is sikerült ugyanolyan formájában megörökíteni. Direkt lefogyott az Xtreme gain után, hogy most ezt a Powerbombot reklámozhassa? Vicces.

Azért a kamu facebookos kommenteket kicsit hiányoljuk 🙁

A többi kép sem kutya, ha röhögni akarsz, itt van az összes fantasztikus átalakulás:


02


03

 

04

 

Soha ne vegyél olyan terméket, aminek vásárlás előtt nem ismered a pontos összetételét! Főleg akkor ne, ha ilyen szánalmas kamufotókkal próbálják bizonygatni a nyilvánvaló hazugságot. Csodaszerek nincsenek, hisz ha lennének, akkor nem 50%-os akcióval árulnák neked, mint ezt a szart.

A tippet köszönjük Ricsinek, küldjetek még bátran ilyesmiket e-mailen: testepitek@testepitek.hu, vagy Facebookon üzenetben. Állítsuk pellengére a csalókat!

 

Garcinia Loss átverés

Nidora – gyors fogyás diéta nélkül?

Tömegnövelő tabletta? A Muscle Max átverés

Acai Berry 900 – 12 kilós fogyás 5 hét alatt?

ThermoCuts – a legújabb fogyókúrás átverés

Nem tudsz lefogyni? „Segít” a természetgyógyász

Zöld kávé – fogyás, edzés és diéta nélkül?

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük