Phil Heath
Versenyek

Phil Heath nyerte a 2012-es Mr. Olympiát

Phil HeathKai Greene által erősen szorongatva, de végül sikerült. Phil Heath megvédte bajnoki címét, és újabb egy évig lehet a világ legjobb testépítője. Tavalyi formáján még javítani is tudott, és bizony kellett is, mert Kai valami brutálisat fejlődött az elmúlt hónapokban. Az előzetes jóslatok (sajnos) beváltak, e két versenyző mögött még tátong egy kisebb űr, de reméljük, hogy a meglepetésre 3. helyen végző Shawn Rhoden felnő a feladathoz, és jövőre legalább ő megpróbál Phil és Kai tökére lépni.

Negyedik helyezett lett a szuperéles formát bemutató Dexter Jackson, aki megmutatta, hogy 43 évesen sem kell még egy versenyzőt leírni. Neki lesz mégy egy nagy megmérettetése a közeljövőben: meg kell nyernie a Masters Mr. Olympiát. Ezzel a „csomaggal” toronymagas esélyese lehet a versenynek.

Sajnos Branch Warren combsérülése és szimmetriai hiányosságai megpecsételték sorsát, hiába volt száraz megint. Kevesen hiszik, hogy ő ezután feladja. Remélhetőleg Branch kettőzött erővel fog küzdeni azért, hogy jövőre ismét top 3 versenyzőként emlegessük. A tiszteletreméltó ötödik helyet azért így is elcsípte most.

A Mr. Olympia 2012. végeredménye

1. Phil Heath
2. Kai Greene
3. Shawn Rhoden
4. Dexter Jackson
5. Branch Warren
6. Dennis Wolf
7. Toney Freeman
8. Lionel Beyeke

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük