Bulvár

Óriási karokat akart – majdnem belehalt

A testépítés sokak szemében nem más, mint egy eszköz, melynek segítségével több-kevesebb idő múlva villoghatnak, és többnek látszanak majd, mint a mezei halandók. Kezdők esetében ez igen gyakori filozófia, és általában kétféle folytatása van: vagy kinövi az illető, és megtapasztalja a sport szépségeit, vagy csalódottan feladja, mert nem lett két hónap alatt ötvenes karja.

 

Van egy harmadik, ritka, de annál hülyébb verzió is. Amikor a szerencsétlen agybeteg segítségül hívja a laboratóriumot, és mindegy milyen áron, de megszerzi a hiányzó centiket.

Ez utóbbi „megoldást” választotta a 25 éves brazil Romario Dos Santos Alves, és a képen láthatjuk is, hogy milyen ügyesen megnövelte karjai kerületét. Ehhez természetesen a jó öreg Syntholt hívta segítségül, és mellé egy szép adag alkoholt is befecskendeztetett magának.

Ez a Romario gyerek egyébként már egygyermekes családapa, és korábban testőrként kereste a kenyerét. A spéci koktél hatására karjai 63,5 centi vastagságúra duzzadtak, és ahogy látható, nem sajnálta a cuccot a csuklyásizmaitól sem, míg a mellizmokba már a kelleténél jóval kevesebb jutott.

„Ha egyszer kipróbálod, ki fogod másodjára is” – magyarázza Romario a szer addiktív viselkedését.

„Még a fülemben cseng az orvosom rémisztő diagnózisa: – Lehet, hogy mindkét karodat amputálni kell”

Romario szeretné figyelmeztetni a hozzá hasonló hülyéket, hogy rohadtul nem éri meg az egészségedet kockáztatni. Főleg nem akkor, ha ilyen ocsmányságot csinálsz magadból – tesszük hozzá mi.

Mert mi lett ebből az emberből a Synthol és társai hatására? Egy elcseszett gnóm, egy amorf, puhatestű lárva. Nézd meg a karjait, mennyire „arányosak” a test többi izmához képest. Nem árt tudni, hogy a 63,5 centis karkerület sem példa nélküli a testépítők világában – noha tényleg a felső határhoz közelít. Szóval emberünk extrém karméretét – vagyis annak illúzióját – annak köszönheti, hogy a többi testrésze jócskán lemaradni látszik mögötte.

Jó társaságba keveredett

Romario a sport iránt akkor kezdett érdeklődni, amikor drogfogyasztásának mellékhatásaként durván elhízott. „Láttam az edzőteremben néhány igazán hatalmas fickót, és eldöntöttem, bármi áron, de én is olyan akarok lenni, mint ők. Elkezdtem haverkodni velük, és az ő hatásukra kezdtem el Syntholt használni. Az eredmény lenyűgöző volt.” Költői kérdés: az nem tűnt fel neki, hogy a drámai méretnövekedés nem jár együtt erőnövekedéssel?

Emberünk odáig jutott, hogy az injekcióadagját már csak speciális tűvel tudta beadni. Olyannal, amivel bikákat szokás oltani. Karjai tele lettek csomós, megszilárdult részekkel.

Az injekciót nem mindenhol tudta magába nyomni. A nehezen elérhető helyek befecskendezésére kénytelen volt feleségét is behülyíteni, és elhitetni vele, hogy ez egy veszélytelen anyag, és rövid időn belül távozik a szervezetből.

Az asszony azonban rájött, hogy férjura megvezeti, és megfenyegette: ha újra a Syntholhoz nyúl, elhagyja.” Ez volt életünk legnehezebb szakasza. A párkapcsolatom romokban hevert, ráadásul az állásomat is elveszítettem” – meséli Romario.

Felesége hathónapos terhesen nem számíthatott semmiféle segítségre, mert barátok híján eleve csak férjére számíthatott volna. Ha ő nem azzal lett volna elfoglalva, hogy 63,5 centis karjaival igyekezzen csodálatot ébreszteni a földi halandókban. Nos, ez sem sikerült, inkább csak holmi szörnyszülöttként, vásári látványosságként kezelték szerencsétlent.

Amikor már az olajból származó méreganyagok miatt veseproblémák is gyötörték, Romario kénytelen volt orvoshoz fordulni. A doki pedig nem kertelt, közölte vele, hogy az életét csak úgy tudja megmenteni, ha egyik karját amputálja. Végül erre nem került sor, és jó katolikus módjára hálát is adott az Úrnak.

Az idiotizmus gyógyíthatatlan

Romario a Synthol csábításának ezentúl – ha nehezen is – de ellenáll. Arról viszont nem hajlandó lemondani, hogy egyszer profi testépítő váljon belőle. „Néhány hete kipróbáltam egy lovak számára kifejlesztett hormonkészítményt. Beszúrtam, de semmi hatását nem tapasztaltam, azon kívül, hogy szinte lefagytam, és elkezdtem izzadni tőle”.

Látható, hogy ez az ember sajnos menthetetlen. Nem volt képes elsajátítani a testépítés alapvető ismereteit sem. Senki nem világosította fel, hogy az olaj nem egyenlő az izommal? Edzeni vajon szokott egyáltalán? Költői kérdéseinkre nem várunk választ.

 

Nézd meg videón is ezt a szörnyűséget:

 

 

Ilyen durván néznek ki a profik, ha abbahagyják az edzést

Edzés helyett vörösbor – a tökéletes izomnövelő

A „Kondis Béla” jelenség, avagy utolsókat rúgja a testépítés?

Nem neked való a testépítés, ha…

Idióták az edzőteremben

 

 

 

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük