Oregánós töltött csirkecomb

Hozzávalók:

1 kg csirkecomb
1 tojás
1 kis fej vöröshagyma
Csiperke gomba
Zabpehely
Oregánó
Petrezselyem
Tej

A csirkecombokat megtisztítom, besózom, és állni hagyom. Elkészítem a tölteléket: összekeverem egy nagy tálban a zabpelyhet, apróra vágott hagymát, gombát, a nyers tojást felverve, oregánót, sót, borsot és a petrezselyemzöldet. Meglocsolom annyi tejjel, amennyit felvesz. Az előzetesen besózott combokat a bőr alatt megtöltöm, borssal, oregánóval megszórom és alufóliával takart tepsiben teszem a sütőbe. 1 óra múlva leveszem az alufóliát és szép ropogósra sütöm.

 

Diéta alatt fogyasztható-e?

A tej cukor és zsírtartalma, valamint a csirkecomb zsírtartalma miatt felejtős. Tömegelős étel a javából!

Kalóriatáblázatok