Nordic Pro 2014 – Kiss Jenő bravúrja

Kiss JenőA Nordic Pro-n Kiss Jenőnek valamiért mindig jól jön ki a lépés. A Mr. Olympia-val együtt ez volt a hatodik profi verseny az utóbbi három héten, és egyedül Roelly Winklaar volt az, aki az összesen részt vett. Joggal számíthatott arra, hogy idővel elfogynak a riválisok, és kvalifikációt szerez a következő Olympiára. 

 

Október 11-én, a finnországi Lahtiban tehát Roelly Winklaar és a feltörekvő reménység, Steve Kuclo volt a testépítés rajongóinak kereszttüzében. Kuclo remek formában, jó kondícióval mutogatta magát a színpados, és bár sikerült megszorongatnia tapasztaltabb riválisát, most Roelly végzett az élen. Ha Kuclo még pakol magára némi tömeget, látunk tőle cifrábbat is.

A profi testépítésbe 2013-ban, 41 évesen visszatért Kiss Jenő értékes hatodik helyet gyűjtött be, teljesen megérdemelten. Nem tökéletes struktúráját kiváló formával sikerült ellensúlyoznia, és megelőzte az egyébként sokkal ismertebb Robert Burneika-t és Alekszej Lesukovot is. Tavalyi hetedik helyezését idén egy hatodikra cserélte.

Érdekesség, hogy hazai színekben egy 50-en felüli versenyző is színpadra állt. Timo Honkala nem ért el helyezést, de teljesítménye így is tiszteletreméltó. 

A 2014-es Nordic Pro végeredménye

1. Roelly Winklaar
2. Steve Kuclo
3. Johnnie Jackson
4. Ronny Rockel
5. Robert Piotrkowicz
6. Kiss Jenő
7. Robert Burneika
8. Alexey Lesukov
9. Alexey Shabunya
10. Mario Van Steenberghe
11. Nikitas Sotirios Manolakas
12. Oleg Emelianov
13. Vladimir Agrinskiy
14. Alexandre Nataf
15. Rudy Richards
16. Dainius Barzinskas
16. Timo Honkala

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük