Bulvár Dopping

„Németh István tömegnövelőkkel ért el sikereket” – döbbenetesen ostoba riport a TV2-ben!

Tudjuk, hogy a mainstream média egyáltalán nincs képben a testépítéssel kapcsolatban, de senki nem szólt nekik, hogy ez nagyon nem okés?

Az illegálisan kotyvasztott doppingszerekről készített riportot a hitelességgel különösebben nem vádolható TV2. Az rendben is lenne, hogy ezeket a szereket maximum a versenysportolóknak „érdemes” használniuk, és összességében több veszélyt rejtenek, mint előnyt – főleg, ha ész nélkül tolja az ember.

De hogy 2019-ben még mindig ott tartsunk, hogy

a szteroidokkal és növekedési hormon-készítményekkel vegyék egy kalap alá a táplálékkiegészítőket…

az bizony kurva nagy gáz.

A videóban tejsavófehérje és más, egészségre nem káros és nem tiltott kiegészítők is felbukkannak a koksz mellett, ráadásul – miután Németh Pisti itt is elmondja, hogy ő használ(t) doppingszereket, és eredmény gyakorlatilag nincs is nélkülük – szépen össze is mossák a kettőt.

Hadd éljen tovább a sztereotípia, miszerint

aki „gyúr”, és „szed ilyen vackokat”, annak nem fog felállni a farka/meddő lesz, és amúgy is, minden káros, ami tápkieg, miért nem iszik jó magyar pálinkát…

A legnagyobb gáz azonban az, hogy ezt a baromságot úgy tűnik, egyetlen hozzáértő személy sem lektorálta. Mert az azért valószínűsíthető, hogy ha a riportban megszólalóknak megmutatják a nyers felvételt, talán nem mehetett volna így adásba.

Szerző

Még szintén kedvelheted...