Fraunberger Panni
Versenyek

Négy magyar érem a junior testépítő és fitnesz világbajnokságon

Három ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a junior testépítő és fitnesz világbajnokságon, Budapesten.A Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség tájékoztatása szerint Frauenberger Panni a fitnesz mezőnyben ezüstérmes lett, akárcsak Szalai Evelin a fitmodelleseknél és Nyircsák József a testépítők Games Classic kategóriájában. A negyedik érmet Ágoston Dorottya szerezte, aki a fitnesz mezőnyben állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

https://www.facebook.com/media/set/?set=ms.c.eJxFy8kNwDAMA8GOAoUUdfTfmBHHx3ewiwhPpiHapIwHC%7E%3BiDDoBKwLmhZuGtCwZWoTd0fsvrdYsJgQGb5Bgl.bps.a.2662008493845096&type=3

A szövetség elnöke elégedett, szerinte beérni látszik az utánpótlás-programjuk.

„Ha azt nézzük, hogy minden harmadik magyar válogatott versenyző döntőbe jutott a budapesti világbajnokságon, akkor kijelenthető: eredményes felkészülésen vagyunk túl. Az érmesek teljesítménye önmagáért beszél, igaz, a hab a tortán az lett volna, ha legalább egy aranyérmet begyűjtünk, de nem szabad telhetetlennek lenni. A négy érmen kívül sok pontszerző helyezéssel gazdagodtak a mieink azon a vb-n, amelyről az összes nemzetközi delegáció csak felsőfokon beszélt”

– nyilatkozott Huber István.

A Testnevelési Egyetemen megrendezett junior testépítő és fitnesz világbajnokságon 40 ország 300 versenyzője indult.

Szerző

Még szintén kedvelheted...