Mustáros csirkemell

Hozzávalók:

1 kg csirkemell
Só, bors
1 fej vöröshagyma
Olívaolaj
Mustár

Elkészítés:

A csirkemellet felszeletelem, enyhén kiklopfolom. A hagymát apróra vágom és olívaolajjal összekeverem. A hússzeleteket megsózom, megborsozom, mustárral megkenem. Egy műanyag tálban a hagymás olajjal rétegesen elrendezem. Hűtőben állni hagyom, hogy az ízek összeérjenek. A pácolás után teflonserpenyőben kisütöm a hússzeleteket.

Diéta alatt fogyasztható?

Esetleg az első hetekben, a mustár cukortartalma elegendő ok arra, hogy a mustáros csirkemellet inkább a tömegnövelő időszakra tartogassuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük