Átverések, kamu fogyasztószerek

Havi 10 kg izomnövelés tapasszal? A MuscleUp Patches – átverés

Nem röhög! Sajnos a MuscleUp Patches nevű kamucuccot is sokan bekajálják, persze ezek az emberek sem az éles miatt kerülnek majd be a történelemkönyvekbe.

Mit kínál a hiszékenyeknek a MuscleUp Patches?

Azt ígérik, hogy ezekkel az „izomnövelő tapaszokkal” akár havi 10 kilós izomgyarapodást is elérhetünk. Ami persze mozoghat 0 és 10 kiló között, szkeptikusabb testépítők azért sejtik már ekkor, hogy a valós „eredmény” erősen a 0 felé konvergál.

Na de nem is azok itt a célszemélyek, akik azért nagyjából birtokában vannak az alapismereteknek, miszerint megfelelő edzésmunka és helyes táplálkozás nélkül semmiféle eredményt fognak elérni. A MuscleUp Patches-átverés a legsötétebb, agyatlan réteget célozza meg, akik elhiszik, hogy

edzés és étrendi változtatás nélkül is izmosodhatnak.

Szó szerint ezzel kecsegtetik szerencsétlen hiszékeny embertársainkat, íme:

Muscle Up Patches

„Hiteles személyek” ajánlják

Itt van például „Sándor Balázs”, aki „testépítő edző és szakértő” egy „budapesti edzőteremben”. Szegény annyira szégyellős, hogy el sem meri árulni, melyik teremben.

Persze „Balázs” nem létezik, ha a képére keresünk, egy sima képügynökségi (stock) fotót találunk, amit számos cikkhez használtak már fel az újságírók.

Sándor Balázs, baszki… De biztos sokan beveszik, mert le van írva a zinternetbe:

Az idióta forgalmazó még azt is le meri írni, hogy van, aki NAPI 1 kiló izmot pakol fel e cucc segítségével. Szóval szűk egy év, és 300 kiló izom rakódik ránk, mi?

 

Mi a fene pakol itt ránk nspi 1 kiló izmot?

Csak kell itt lenni valamiféle varázslatos összetevőknek, nemde? Már sorolják is a sok „csodaszert”:

Tesztoszteron: hogy mi? A tesztoszteron-tartalmú szerekkel épp csak annyi a gond, hogy doppinglistásak, és csak orvosi receptre írhatók fel. De nyugi, nincs ebben tesztoszteron, erre mérget vehetsz.

Karnozin: ez egy két aminosavból, béta-alaninból és hisztidinből, álló dipeptid. A karnozin erős savmegkötő puffer az izomban, és jelentős teljesítményt növelő hatása van. Magyarán akár 0,05 százalékot is hozzáadhat a teljesítményedhez. De biztos a sportolók a hülyék, és még nem jöttek rá, hogy nyakra-főre kéne zabálniuk ezt az anyagot. A reklám viszont okos, és csak neked, csak most elárulja a tutit.

Szomatropin: egy 191 aminosavas láncolatból álló polipeptid. A szomatropin emberi növekedési hormon, melyet géntechnológiával állítanak elő Escherichia coli nevű baktérium felhasználásával a gyógyászatban.

Nem valószínű, hogy a MuscleUp Patches mindezeket tartalmazná, de ha mégis, akkor sem fog semmiféle hatást kifejteni munka és táplálkozás nélkül. Gondolkozz csak, mitől nőnek az izmaid, ha nem stimulálod őket, és nem viszel be elegendő tápanyagot? A vízbűl veszik ki a  zokszigént?

Állítják aztán, hogy számos laboratóriumi eredmény, klinikai teszt meg apjuk fasza is igazolja a MuscleUp Patches hatását – hivatkozások nélkül. Így aztán végképp hihető a sztori…

Kamu átváltozások

A fantasztikus metamorfózisok is természetesen egytől egyig hazugságok. Csak egy kamualanyt emelnénk ki, mert mellette tényleg nem lehet elmenni szó nélkül.

Ismerkedjetek meg Jożef Orsóssal 😀

Muscle Up Patches

Nem megy a bót?

Azt hinné az ember, hogy egy ilyen fantasztikusan hatásos termék baromi drága kell, hogy legyen. (Tényleg, a Mr. Olympia-résztvevőknek szólt már valaki, hogy ez sokkal jobb, mint a hülye edzéstervük meg étrendjük?)

Ehhez képest igen durva „leárazás” van, állandó jelleggel. De hát miért lenne ez gyanús, egyszerűen olyan jó szíve van a forgalmazónak, hogy csak most, csak neked ilyen olcsón adja ezt a „varázsszert.

Átverés

Az edzésmunka és a helyes étrend megkerülhetetlen!

Ha egy másodpercig is elgondolkodtál azon, hogy ezt, vagy valami hasonló kamuszart megrendelj, akkor bizony óriási hiányosságaid vannak még. Olvasd el ezeket a cikkeket, és világosodj meg mielőbb:

Tömegnövelő étrend – így állítsd össze
Diétás étrend – így állítsd össze
Milyen táplálékkiegészítőt érdemes használni?

A tippet köszönjük olvasónknak, Máténak. Ha te is találtál valami hasonlót, küldd el nekünk a testepitek@testepitek.hu e-mail címre, vagy Facebookon, üzenetben.

Szerző

Még szintén kedvelheted...