Mr-Olympia-2012
Versenyek

Mr. Olympia 2012 – a várható élmezőny?

A 2012-es Mr. Olympia végeredményéért kattints ide! >>

Szeptember 27-én kezdődik a 2012-es Mr. Olympia hétvége. Nemrégiben Spanyolországban állt össze a díszes társaság krémje egy fotó erejéig, melyet elnézve igencsak kiélezett küzdelemre lehet számítani. Bár még nagyon sok van hátra a versenyig, valószínűleg a leendő győztes itt van ezen a képen. Kivéve, ha…

 

Mr-Olympia-2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képen szerepelnek, balról jobbra: Kai Greene, Hidetada Yamagishi, Phil Heath, Dexter Jackson és Dennis Wolf

Tény, hogy Dennis Wolf valamivel közelebb áll a kamerához, ennek ellenére kijelenthető, hogy hatalmasabb, mint valaha. Tömegben egyelőre úgy fest, ő viszi a prímet, esetleg Kai Greene lehet az, aki ebben méltó társa lehet. Dexter Jackson sem adta még fel a reményt, hogy megismételje 2008-as győzelmét. A „Penge” formája most is kitűnő, nézzük csak azokat a csuklyásizmokat!

A képen nem szerepel Jay Cutler, akiről még mindig nem lehet biztosan tudni, hogy indul-e egyáltalán a versenyen, vagy sem. Vele mindig számolni kell, hisz ne feledjük, eddig ő az egyetlen versenyző, aki vissza tudta hódítani elvesztett Mr. Olympia címét.

Nem szabad leírni Victor Martinezt sem, aki már megerősítette, hogy idén is elindul a megmérettetésen, továbbá az elmúlt években jó eredményeket elérő Branch Warren is beleszólhat még a nagyok küzdelmébe. Kíváncsian várjuk, a bírák idén mit tartanak fontosabbnak: tömeget vagy kidolgozottságot, esetleg egyfajta arany középutat, ami leginkább Kainak és Philnek fog kedvezni.

———————————————————————————————————-Update: változott a helyzet, már egész biztos, hogy sem Jay, sem Martinez nem indul a versenyen. Nagy kár értük.

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük