Bulvár

Molnár Petit gúnyolja egy tahó rádiós

Magyarország jelenlegi legjobb amatőr testépítője, Molnár Péter lett a céltáblája egy unatkozó rádiós seggfejnek. Pontosabban annak a személynek, aki az adó Facebook-oldalát kezeli. A téma nem túl kreatív: lovagoljuk meg azt a sztereotípiát, hogy a testépítőknek nem áll fel a farkuk, összemegy, nővé alakulnak stb.

Persze könnyű egy olyan személybe belerúgni, aki nincs ott, hogy visszaadhassa. Petit ismerve, a törlesztés ebben a formában szinte biztos, hogy nem történne meg, de simán megérdemelné a kis fogyatékos, hogy a Holdig repüljön.

Aki ezt az okosságot tudta Paintben összeizzadni: „Egy biztos: mellizommal, vállal, bicepsszel, tricepsszel dugni nem lehet”

Fent említett testrészek valóban nem arra szolgálnak, és akkor tegyünk még mellé pár dolgot, amivel szintén nem lehet dugni:

– tudatlansággal

– parasztsággal

– kisebbségi komplexussal

Mert mi is motiválhatta ezt a szerencsétlent, ha nem az, hogy teleszart búvárruha/nyápic horgászcsali fizikumával tudat alatt is fél a nála izmosabb, esztétikusabb testű férfitársaitól.

Peti azért nem maradt adós a válasszal:

„Inkább magukkal kéne foglalkozniuk, az egyéniségüket felfejleszteni, és talán akkor idővel észrevennék őket a lányok. Természetesen van az a réteg, akinek mi tetszünk. (…) Ezek a lányok egy veletek töltött vad éjszaka közepette is körömlakkozást végeznének melléktevékenységként. Mindenesetre megtisztelő, hogy így aggódtok a nemi életem miatt, megnyugtatásotokra a tiétek viszont engem nem érdekel.”

Molnár Péter a WBPF Hungary szövetségben versenyez; a szervezet elnöke, Sebestyén Péter bejelentette, nem marad következmény nélkül az ízléstelen tréfa.

„Szomorú, hogy egy rádió ismert sportolót lejárató, vulgáris tartalmú poszttal vadászik a lájkokra. Molnár Péter világbajnok, népszerűsége a profi testépítőkével vetekszik, nem közszereplő, nem köteles tűrni, amit a rádió tett vele. Megsértették a személyiségi jogait. Engedély nélkül használták a képét. Ilyen tartalmú információ közléséhez nem járult volna hozzá. A rádió felelősséggel tartozik azért, amit közöl, és vállalnia kell a jogi következményeket” – mondta az elnök.

A Blikk kereste a rádiót, de egyelőre nem válaszoltak a kérdé­seikre.

Orvosok és a testépítés

Ki is valójában Fekete László?

Ezért szeretjük Berki Krisztiánt!

Nem vicc! Győzike igazolt testépítő versenyző lett

Győzike mindenkit legyőzött élete első versenyén!

Arnold 68 évesen is remek formában van

Láttál már ekkora alkart?

Szégyen! Tóth Dani Berki Krisztiánnal pózol

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük