Blog

„Mennyi kalória van egy leves+másodikban?” – Egyre okosabb kérdések jönnek

Van ugye ez a lehetőség, hogy kérdezhetsz tőlünk, sőt, étrendet és edzéstervet + ezzel együtt korlátlan kérdezési lehetőséget is igényelhetsz egy jelképes összegért. Az előző évekhez képest idén óriásit zuhant a szellemi színvonal, hihetetlen igények merülnek fel a laikusabb olvasókban.

Persze sejtjük, hogy ezek az emberek a sok leleplezett (a gyártók szerint indokolatlanul, csúsztatva, hazug módon alázott, és az egymillió közül pont az övék hatásos) fogyasztószeres cikkekből jönnek, de akkor is döbbenetes, hogy mennyire nem értik sokan, hogy amennyi munkát befektetsz, annyi eredményt várj el.

Ha nem sportolsz elegendő mennyiséget és nem figyelsz az étrendedre, bevehetsz bármilyen szart, nem fog segíteni. Akkor sem, ha napi 589 kalóriát köt meg a beleidben (ez is mekkora faszság már, de most ne részletezzük).

Fontos! Senki ne vegye magára, nem általánosítunk, a kérdezők többsége normálisan áll a témához, és egyre több a sikersztori. De most jóval több olyan érdeklődő akad, akiket sajnos a reménytelen kategóriába kell sorolnunk.

 

Szóval ilyen okosságokkal találnak meg mostanában minket:

Szeretnék egy személyre szabott edzés tervet illetve étrendet!

És ennyi! Aláírás nincs, a feladóból még az sem derül ki, hogy nő-e vagy férfi az illető. Az meg hogy hány kiló, mi a cél és most hogyan étkezik, már tényleg irreális elvárás lenne.

Étrendem:Reggeli:1-2kifli(szalámi,vaj,paradicsom)
Ebéd:Leves, második
Vacsora:Egy alma

Ennyit a precíz étrendről. Bizonyára minden leves és „második” ugyanannyi tápanyagot tartalmaz. Majd megnézzük a kalóriatáblázatban.

Nem eszek sokat, mégis kövér vagyok – 168 centi és 90 kg. Nincs valami szer, ami gyorsan lefogyasztana, hogy beleférjek a fürdőruhámba?

De, sokat eszel. Vagy legalábbis sok olyan dolgot, amit nem lenne szabad. Viccesek ezek a ruhába beleférős célok, szinte senki nem írja, hogy pl. egészségesebb is akar lenni a vonzóbb kinézet mellett.

Szeretnèk lefogyni 15 kg-ot! De nem tudom hogyan tegyem! Sok mindent próbáltam már.

Vajon a sport+megfelelő étrend is köztük volt, vagy azt túl macerásnak érezted?

Személyre szabott étrendre és edzéstervre lenne szükségem. Egyik ismerősöm ajánlotta ezt az e mail címet nem tudom pontosan mit kell írni vagy tenni.

Aki még az oldalt sem ismeri, de vakon megbízna egy e-mail címben. El kéne kezdenünk valahogy meggazdagondi a hülyékből.

10-15 kg-ot szeretnék leadni. Sajnos egyedül nem megy.

Tele van alázattal a téma iránt, biztos, hogy az összes létező szakirodalmat átnyálazta már.

Szia!
Szeretnek egy étrend tervet .
Köszönöm

Így bele a vakvilágba megint. Nesze itt van: egyél!

Szóval az a helyzet, hogy ha segítséget kérsz, nem tudjuk helyetted elvégezni a munkát, és megfelelő alázat nélkül pofára fogsz esni, ha a csodát várod.

 

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük