Bulvár

„Meleg oldalakon fütyijét morzsolgató, idióta kis pöcs” – Kiss Jenő már nem finomkodik Németh Pistivel

Egy igazi patkánynak nevezi Németh Istvánt legújabb videójában Kiss Jenő. Sértődés, vagy valami defekt miatt elárulja azt a csapatot, amiben benne van – mondja az 1996-os Mr. Univerzum.

Múlt héten írtuk meg, hogy a két hazai profi testépítő egymásnak esett Facebookon. A vita egy Youtube-film miatt robbant ki, Jenő az itt elhangzó, kokszolással kapcsolatos infók kiteregetését nehezményezte. Úgy érzi, Pisti valamit meg akar bosszulni a testépítő-társadalmon.

Előzmények itt >>

„Pistike a Mr. Olympia színpadán állt?”

Ugye Hammer konzekvensen hajtogatja, hogy indult a Mr.  Olympián. Ami csak részben igaz, mert a 202 font alatti kategória nem ad Olympia-győzelmet az első helyezettnek. Na, ezt lovagolja most meg Jenő, íme a videó. Figyelem, durva kifejezések is elhangzanak!

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

  1. Szabolcs says:

    Kis jenő totàl gàz , Pisti legalàbb elmondja a frankót hogyan is működik az egész .. dehàt mindig azt támadják aki igazat szól ..

  2. Greg says:

    A testépítést mára sikerült szépen lejáratni. 41 éves vagyok, sose voltam testépítő, de tizenéves korom testépítője Arnold Schwarzenegger volt, ő és a társai voltak „A” testépítők. Mára Zyzzek, Pumped Gabok, Tari Ádámok és hasonló Men’s Physic versenyzők az ismert testépítők, mert a Kiss Jenőhöz hasonlók ilyen alpárian nyilvánulnak meg. Arnoldék kulturáltan beszéltek, kulturáltan nyilatkoztak, nem pöcsözték, patkányozták és alázták egymást se okkal, se ok nélkül nyilvánosan. Nagyítóval kell ma keresni a nyilvánosan szereplő magyar testépítők között azt a nagyon keveset, aki intelligens ember módján tud nyilatkozni. És igen, sikerült a könnyen megszerezhető, heti háromszor tizenkét perc és hasonló hülyeségekkel elért bitang nagy fizikum ígéretével, az elérhető hírnév, a pénz ígéretével tömegsporttá tenni a testépítést, ahogy Justin Bieberekkel és az X-Faktor tehetségkutatókkal is azzá tették az éneklést. Ez nem sport, ennek köze sincs az egészséghez, ez színtiszta üzlet, ahol a mainstreamnek kell fizetnie mindegy hogy miért, a lényeg, hogy sokan csinálják és ott mindenki mosolyog, gazdag és gondtalan. És ez szomorú.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük