Balhé az edzőteremben
Blog

Megverték az edzőterem pultosát

„Bántalmazták egy edzőterem alkalmazottját ismeretlen tettesek pénteken a VIII. kerületi Kőfaragó utcában, majd az egyik támadó szétverte a helyiségben lévő számítógépet és a telefont – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-t.

Balhé az edzőteremben

Pap Judit közölte: egy vendég kora délután szóváltásba keveredett a konditerem egyik alkalmazottjával, s később hat társával visszament a helyszínre. Az alkalmazott elmondása szerint a férfi egy fegyvernek látszó tárgyat fogott rá; ő a fenyegetés után a pult mögé bújt, ezt követően a tettesek többször megütötték, majd elhagyták a helyszínt. Az alkalmazottat könnyebb sérülésekkel kórházba szállították – tette hozzá a sajtóügyeletes. A VIII. kerületi rendőrkapitányság az ügyben ismeretlen tettesek ellen nyomozást indított.”

 

Vajon mi válthatta ki az agressziót?

Mivel a hír további részleteket nem közöl, csak találgatni tudunk. Mindenesetre az, hogy az illető hat társával mert csak visszamenni, elgondolkoztató. Nem lehetett túl sikeres az edzésterve az illetőnek, de az is lehet, hogy az étrendje hagy kívánnivalót maga után.

Sajnos a testépítés-erőemelés világa sem mentes a hulladék emberektől. Javasolnám neki, hogy nagyobb alázattal viseltessen e sport iránt, és kövesse fegyelmezetten az előírt étrendet, legyen szó akár tömegnövelésről, akár diétáról. Doppingszerekhez jobb, ha nem nyúl ennyi agykapacitás mellett…

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük