Dwayne Johnson edzés
Bulvár

Meddig bírja még Dwayne Johnson?

Ha igazán izmos színészt, vagy egyéb sztárt kellene hirtelen mondanunk, szinte mindenki Dwayne Johnsont említené. Nem is alaptalanul, hiszen a Szikla fizikuma valóban lenyűgöző.

Dwayne Johnson messze kimagaslik azok közül, akik elsősorban színészek és nem testépítők (ellentétben például Arnolddal, aki csak versenyzői karrierje után vált igazán ismert színésszé).

Sokan igazi példaképnek tekintik Johnsont, mert valóban, szinte emberfeletti, amit művel az edzőteremben. Az étrendje is igen precíz, még akkor is, ha némi pr-tequila is lecsusszan a csirke mellé.

Dwayne Johnson edzés

Johnson fizikuma ugyan természetesen elmarad a top testépítők szintjétől, de talán még szimpatikusabb is így, mint mondjuk a már tényleg elérhetetlennek tűnő Big Ramy, vagy Brandon Curry. Egy dolgot azért érdemes megemlíteni:

Dwayne Johnson 1972 május 2-án született, tehát már elmúlt 50 éves.

Persze mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát – kivéve azok, akik túlzásba vitték a cuccolást, és idő előtt meghaltak. Hogy The Rock kokszol-e, az hivatalosan nincs megerősítve (nyilván igen, ez nem is kérdés), nézzétek például ezeket a combokat:

Dwayne Johnson edzés

Johnson elvileg csak azt ismerte el ebben az interjúban, hogy egyetemi évei alatt kipróbálta a szteroidokat.

18 vagy 19 éves voltam, amikor a haverokkal kipróbáltuk. Nem tudtuk, hogy mit csinálunk

– vallott az azóta hivatalosan „naturál” Dwayne Johnson, aki a Miami Egyetemen még focista karrierjét akarta felturbózni egy kis cuccal.

Nem akarunk vészmadárkodni, de manapság olyan sok testépítő halt meg idejekorán, hogy kezdünk aggódni. Akadt is olyan, akit a közelmúlt szomorú eseményei 10 év masszív kokszolás után rettentettek el. Olvasd el, mi motiválta Larry Wheels-t, hogy leálljon a szerrel.

Még szintén kedvelheted...