Matcha Slim átverés
Átverések, kamu fogyasztószerek

Matcha Slim – 15 kilós fogyás egy hónap alatt? Be ne dőlj ennek a mocskos átverésnek!

A Matcha Slim nevű, kétes eredetű weboldalakon keresztül árusított úgynevezett fogyasztószer sem más, mint a többi átverés, amely a hülyéket szeretné pénzzel lehúzni.

Mert mi mással jellemezhetnénk azt, aki bedől ennek a szánalmas és átlátszó parasztvakításnak? Na jó, mondjuk azt, hogy tájékozatlan vagy naiv.

Matcha Slim fogyás
 

Hazugság hazugság hátán

A Matcha Slim forgalmazója nem szívbajos, harsányan üvölti a fogyni vágyó olvasók képébe, hogy a terméket a budapesti Táplálkozástudományi és Termelésfejlesztési Intézet laborjában fejlesztették ki, ráadásul két évig dolgoztak rajta.

Hát, persze! Ha így történt volna, bizonyára ilyen gagyi oldalakon reklámoznák, mint az alábbi:

Meg ilyen bizalomgerjesztő domain nevekkel igyekeznének még az „átverés” kulcsszót tartalmazó keresőkifejezésekre is optimalizálni a terméket, hátha valakiben felmerülne a gyanú, hogy ez tényleg egy átverés. De hát nyilván 80-as IQ alatt ez sem tűnik fel senkinek.

Matcha Slim fogyás átverés

Természetesen semmiféle link, egyéb hivatkozás nincs az állítólagos kutatáshoz. Nyugodtan elhiheted, hogy az egész kamu, és nem volt itt semmiféle tudományos munka.

Hogyan lehet „fogyni” a Matcha Slimmel 15 kilót egy hónap alatt?

Aztán 2 hónap alatt 30-at, egy év alatt meg 180 kilót? Sokan már mínuszban lennének, annyira jó ez a Matcha Slim nevű fogyasztószer… Vagy mégsem?

A magyarázatot mindössze ennyivel le is tudják, hogy a Matcha Slim

– fokozza az anyagcserét

– fokozza az energiát

– lebontja a bőr alatti zsírt.

Ennyi, higgyed el, és ha kételkedsz, egy utolsó szemét vagy, aki nem hisz azoknak a tudósoknak, akik éjt-nappallá téve dolgoztak csak azért, hogy te jól nézz ki. Apropó, hol vannak azok a tömegek, akik már használták, és lefogytak tőle? Ha egy fogyasztószer ennyire jó, annak gyorsan híre kél, és elkapkodják.

Szóval az anyagcsere és az energia „fokozása” lenne itt a kulcs, meg a zsír „lebontása”. Ez tutira úgy megy, hogy megiszol két adagot ebből, és teszi a dolgát. A sportolók, meg akik célirányos étrendet követnek, azok mind hülyék, vagy annyira vakok, hogy még nem fedezték fel e remek terméket.

Kamu szakértő

Jobban fogy a termék, ha egy „hiteles” arcot is meg tudunk győzni, hogy reklámozza. Ez Magyarországon egy Orosházi Tivadar nevű figura, aki állítólag a Fogyókúrás Központ vezetője, és 12 éve tapasztalattal rendelkezik. Hogy miben, azt nem részletezik, de talán nem is fontos. Tivadarunk ugyanis természetesen nem létezik, nézzük csak meg a Matcha Slim oldalának olasz verzóját!

Matcha Slim átverés

Jé, megtaláltuk Orosházi Tivadar elveszett olasz ikertestvérét, Nicola Isabellit, aki szintén egy Fogyókúrás Központot vezet ott, és pont 12 év tapasztalata van neki is. Na, de ne kekeckedjünk, ha egyszer ugyanakkor születtek, lehet, hogy az életpályájuk is ennyire hasonló.

Mellesleg az olasz Matcha Slimet az olasz reklám szerint nem a fent említett magyar intézet „fejlesztette ki”, hanem az „Australian Institute of Food Science and Technology„. Természetesen ez is kamu, ez az intézet sem fog fogyasztószereket kotyvasztani, de talán elég is ebből ennyi.

A Matcha Slim egy átverés!

Ne vedd meg, ne pazarold a pénzed erre a hülyeségre, hiszen csodák nem léteznek. Ha ez, és bármely hasonló termék működne, akkor már nem élnének elhízott emberek a Földön. A fogyás senkinél nem működik kalóriadeficit nélkül. Ezt pedig kizárólag akkor érhetjük el, ha több energiát használunk fel, mint amennyit elégetünk – mozgással és étrendi változtatásokkal.

„De akkor mi égeti a zsírt, hogyan fogyjak le?”

A zsírvesztés nem varázsszerekkel történik. Életmódváltás szükséges hozzá, rendszeres sporttal, és legalább nagyvonalakban tudnod kell, hogy az egyes tápanyagokból mennyit viszel be.

Zsírt égetni sport és helyes étrend nélkül nem lehet. Minimum diéta és aerob edzés kell, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha heti 2-3 súlyzós edzést is beiktatunk. Hogy miért? Mert így minimálisra csökkenthetjük az izomveszteséget, és a leadott kilók ténylegesen a fölös zsírszöveteink lesznek.

Az aerob edzés a leghatékonyabb zsírégető mozgásforma. Mivel ilyenkor nem történik számottevő izommunka, szervezetünk az izomban tárolt szénhidrát (glikogén) helyett zsírból fedezi az energiát.

A diéta pedig azt jelenti, hogy kiiktatjuk az egyszerű szénhidrátokat, ha nem ketogén diétán vagyunk, akkor a telített zsírokat is, és a többi tápanyagra vonatkozó napi szükségletet testtömegünkhöz viszonyítva precízen kiszámoljuk.

Sose rendelj olyan szert, ami hasonló csodákat ígér, mint ez itt. Sem izomnövekedés, sem zsírégetés nem létezik befektetett munka (edzés, rendes étrend) nélkül.

A tippet köszönjük olvasónknak. Küldjetek még bátran ilyesmiket e-mailen:testepitek@testepitek.hu, vagy Facebookon, üzenetben. Állítsuk pellengérre a csalókat!

Ha személyre szabott étrendre és edzéstervre van szükséged, írj a testepitek@testepitek.hu email címre, vagy keress minket Facebookon, és pár napon belül megkapod a tervet. Ezek az egyéni étrend/edzésterv-írás szabályai, feltételei

Még szintén kedvelheted...