Hozzávalók
- 1 kg csirke felsőcomb bőr nélkül
- 10 dkg darált zabpehely
- 1 tk. pirospaprika
- 1 tk. majoránna
- őrölt feketebors
- só
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejföl
- 10 dkg sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 4 ek. étolaj
Elkészítése
A zabpelyhet összekeverjük a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával, majd a combokat megforgatjuk benne. Egy tepsit kiolajozunk, majd egymás mellé tesszük a húsokat. Rákarikázzuk a vöröshagymát, rászórjuk a reszelt sajtot és ráöntjük az olajjal elkevert tejfölt. A tepsit lefóliázzuk, előmelegített sütőben puhára sütjük, majd levesszük a fóliát és megpirítjuk.
Diétában mehet-e?
A csirkecomb és a sajt magasabb zsírtartalma miatt diéta alatt nem ajánlott, és tejföl sem fogyasztható ilyenkor – hasonló indok miatt.
>> Kalóriatáblázatok >>