Majorannás-fokhagymás tepsis csirkecomb

Hozzávalók

  • 1 kg csirke felsőcomb bőr nélkül
  • 10 dkg darált zabpehely
  • 1 tk. pirospaprika
  • 1 tk. majoránna
  • őrölt feketebors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejföl
  • 10 dkg sajt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 ek. étolaj

Elkészítése

A zabpelyhet összekeverjük a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával, majd a combokat megforgatjuk benne.  Egy tepsit kiolajozunk, majd egymás mellé tesszük a húsokat. Rákarikázzuk a vöröshagymát, rászórjuk a reszelt sajtot és ráöntjük az olajjal elkevert tejfölt. A tepsit lefóliázzuk, előmelegített sütőben puhára sütjük, majd levesszük a fóliát és megpirítjuk.

Diétában mehet-e?

A csirkecomb és a sajt magasabb zsírtartalma miatt diéta alatt nem ajánlott, és tejföl sem fogyasztható ilyenkor – hasonló indok miatt.

>> Kalóriatáblázatok >>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük