Bulvár

Majkát rávették, hogy táplálékkiegészítőket reklámozzon, már három centit „nőtt” a karja a teszt alatt

Elindult a Scitet Megatesztnek nevezett marketingakció, és mivel a legfőbb célcsoport a laikusabb, ám de igen széles réteg, találni kellett egy számukra hitelesnek tűnő arcot.

Ez lett Majka, a valóságshow-hősből felkapaszkodott rapper, akinek rajongótábora valószínűleg jelentős átfedésben van a táplálékkiegészítőket vásároló – és sok esetben azoktól csodát váró – edzőtársainkkal, a fiatal férfiakkal.

 Majka Scitec teszt

A teszt két hónapja tart, Majesz papa elmondta, heti 5-ször edz, mellé BCAA-t és hiperszuper növényi fehérjét „tol”. Előkerült a mérőszalag is, amely arról tanúskodik, hogy 3 centit nőtt a karja (38-41), illetve 8 centit csökkent a dereka (97-89). Két hétig tervez még tömegelni, aztán leszálkásít. Ez igen!

„Elhiggyem-e, hogy Majka ezektől a kiegészítőktől fejlődött ennyit?”

Ne! Mit gondolsz, havonta nő a karod 3 centit, vagyis évente 36-ot? No meg, a kiegészítő a nevében is hordozza, hogy mi a feladata. Nem ezeken áll vagy bukik az eredmény, hanem az össztápanyag-bevitelen, és az elvégzett munkán az edzőteremben. Persze 1-2 hasznos termék jó szolgálatot tehet, de az ég szerelmére,

senki ne higgye azt, hogy a KIEGÉSZTŐKTŐL lesz izmos!

De akkor miért változnak ilyen látványosan a tesztalanyok?

Azért itt nem csak, sőt, nem elsősorban a kiegészítők szerepe a fontos, hanem az, hogy az illető életmódot váltott. Minél gyatrább a fizikuma, annál könnyebb látványos eredményeket elérni. A rossz nyelvek szerint ilyenkor előfordul, hogy valaki direkt behízik vagy lecsoffasztja magát, urambocsá, a teszt alatt be is kokszol. Természetesen ezekkel Majkapapát nem vádoljuk, csak mint érdekességet jegyeztük meg.

 

Még szintén kedvelheted...