Események

Magyarországra jön Dorian Yates, hogy népszerűsítse saját táplálékkiegészítőit

Hétvégén Magyarországra látogat a testépítés egyik legendája, a hatszoros Mr. Olympia bajnok Dorian Yates, aki edzéssel, közönségtalálkozóval és táplálékkiegészítő kóstolással várja az érdeklődőket.

Yates Magyarországra 2022. június 4-én a Papp László Sportarénában megrendezendő Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál sztárvendégeként érkezik. Az eseményre látogatók személyesen találkozhatnak a híres testépítő bajnokkal, akivel lehetőség lesz egy közönségtalálkozó keretén belül fotókészítésre 12:00 és 15:00 óra között, továbbá az eseményen Dorian edzést is tart majd 16:00 és 17:00 óra között.

Dorian Yates Magyarországon
Dorian Yates manapság. Fotó: Facebook/DorianYatesDY

A testépítő legenda egy saját, prémium táplálékkiegészítő márkával rukkolt elő, ami néhány hónapja a magyar piacra is berobbant DYNutrition Hungary néven, ezt is lehetőség lesz megkóstolni.

Dorian Yates: ha elmúltál 40 éves, jól jöhet egy kis szteroid

Dorian Andrew Mientjez Yates, 1992 és 1997 között hatszor nyerte meg a Mr. Olympia címet, és az ötödik legtöbb Mr. Olympia-győzelmet birtokolja a sporttörténelemben Arnold Schwarzenegger, Ronnie Coleman, Lee Haney és Phil Heath testépítők mögött. Dorian Yates magas intenzitású edzéséről, valamint széles és vastag hátáról volt ismert, a testépítést kedvelők között sokan igazi ikonnak tartják.

Még szintén kedvelheted...