Átverések, kamu fogyasztószerek

Lives fogyókúra – így nem fogysz le 26 kilót egy hónap alatt

Elterjedt a híre, hogy egy Lives nevű szertől – szokás szerint érdemi munka és étrendi változtatás nélkül – rengeteget lehet fogyni, és kb. úgy fogsz kinézni egy hónap után, mint ezen a kamuképen szereplő jobb oldali lány.

A KAMUTERMÉK „WEBOLDALA”

 

Itt kb. akkor a két csaj közötti hasonlóság, mint Whoopi Goldberg és Britney Spears között:

 

Aki ezt benyalja, az finoman szólva sincs tisztában a fogyás (zsírvesztés!) mechanizmusával, és valószínűleg életében nem végzett semmiféle sporttevékenységet a testnevelés órákon kívül – ha nem volt felmentve.

A Lives nevű átverés arra épít, hogy

Nincs diéta, nincs fárasztó edzés, nincsenek narancsbőr, sem lógó mellek, vagy bármilyen más «meglepetés», amely a masszív fogyással általában együtt jár.

Merthogy ez a cucc a kínai nőknek már hú, de bevált, hisz szerencsétlenek rászoktak a gyorskajára, és durván elhíztak. Na de ekkor jött ez a remek találmány, és egy csapásra megoldotta a problémát. Na persze, Kína… 1,3 milliárd lakos, sok ezer kilométerre. Gyakorlatilag ellenőrizhetetlen lenne akkor is, ha avatottabb szem bármiféle fantáziát látna ebben a Lives-ben. De itt nem erről, van szó, ez színtiszta átverés.

Keress a Google képkeresővel a termék hatásosságát „bizonyító” képekre (jobb klikk a képre), és láthatod, hogy számos más néven is szerepel a mi Helgánk, főleg orosz oldalakon.
Természetes itt is a leginkább megvezethető, és sajnos igen széles laikus réteget célozzák meg, akik szinte bármennyit fizetnének a fogyásért, csak a seggüket ne kelljen felemelni a fotelból.

Valódinak látszó kamu-hozzászólások

Egy avatatlan, közösségi médiát még nem kellő rutinnal használó személy könnyen bedől a rengeteg pozitív kommentnek, melyeket természetesen maga az oldal készítője írt. Ugyanaz a stílus, a nevek is túlságosan kreatívak, és ha megpróbálsz valami negatívat hozzászólni, életed végéig várhatod, mire megjelenik a kommented.

Ál-Helga odáig megy, hogy még válaszol is saját magának. Vicces, de biztos, hogy jó sok hezitálót épp ez győz meg. Te ne vedd be ezt a maszlagot!

 

Mit tartalmaz a szer?

Ez mondjuk elég fontos dolog, de a részletekbe valamiért nagyon nem akarnak belemenni. Mindössze annyit írnak róla, hogy „természetes antioxidánsok” alkotják a hatóanyag-komplexet, és majd ettől jól felpörög az anyagcsere, majd nagyon gyorsan lefogyunk.

De milyen anyagcsere ez, ahol a bevitt anyagokról szó sem esik? Ne higgy soha az egyszerűsítő, érzelmekre ható dumának. Mindig legyél szkeptikus, és soha ne alapozz diétát semmilyen fogyasztószerre. Csak akkor fogsz zsírt veszíteni, ha egy precízen összeállított diétás étrendet követsz, mellé megfelelő mozgásformákat végzel.

Részletesen ezekről itt olvashatsz:

DIÉTÁS ÉTREND

AEROB EDZÉS: A ZSÍRÉGETÉS EGYIK ALAPPILLÉRE

MINTAÉTREND DIÉTÁZÓ NŐKNEK

 

Nincs fogyás befektetett munka nélkül

Ha azt hitted, hogy léteznek valóban hatásos fogyasztószerek, melyekkel kiváltható a diéta és a testmozgás, akkor sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak. Ha ez a szer valóban hatásos lenne, már nem ezen az eldugott kis oldalon lenne reklámozva, hanem ezzel lenne tele a média minden orgánuma.

Sajnos el kell fogadnod, hogy a sikerért meg kell dolgozni, de ennek van egy nagy előnye: jobban megbecsülöd majd az eredményt, mintha csak pár tabletta segítségével érted volna el.

 

A tippet köszönjük Tibornak, és továbbra is várjuk a felháborító, nevetséges, elképesztő termékeket, hogy ezektől is elvehessük a vásárlók kedvét:

E-mail:  testepitek@testepitek.hu
Facebook: https://www.facebook.com/testepitek

 

A Chocolate Slim átverés

Gyomorgyűrű – fogyni vágyók mocskos lehúzása

Somatodrol – átverés, óvakodj tőle!

Az Olvasó leleplez: az 5XXL Elite átverés

Men Solution: 10 kiló izom egy hónap alatt!

„Meglepő”: ez a csodaszer sem ér egy kalap szart sem

„Powerbomb” – tömegnövelő kapszula hülyéknek

Forskolin – zsírégető a „javából”!

Tömegnövelő tabletta? A Muscle Max átverés

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük