Jeff Dabe
Bulvár

Láttál már ekkora alkart?

Az 52 éves minnesotai Jeff Dabe akkor alkarokkal riogatja a népet, hogy azok egy masszív felkarnak is jók lennének. A „meglepő” módon Popeye becenévre hallgató férfi titka nem a spenótban rejlik. 49 centis alkarjait genetikai adottságainak köszönheti.

A Minnesotai Egyetem kutatói kizárták az óriásnövés (gigantizmus) és az elefántiázis lehetőségét, de a szokatlan jelenségre mindmáig nem találtak magyarázatot. – Már rengeteg orvosnál jártam, de egyik sem tudott értelmes választ adni. Azt hiszem, egyszerűen csak megáldott ezzel a sors – meséli Jeff.

Mi a fenét kezdhet az ember ilyen vadállat alkarokkal? Úgy van, beáll szkanderversenyzőnek. Jeff mindig is jó volt ebben a sportágban, de komolyabban csak senior korú versenyzőként kezdett vele foglalkozni. Különleges edzéstechnikája és kedvenc gyakorlatai sincsenek, legszívesebben tv-zés közben edz, hasonló módon, ahogy Sylvester Stallone is a Túl a csúcson című filmben.

Jeff polgári foglalkozása nehézgépkezelő, szabadidejét szívesen tölti koi pontyoktól hemzsegő tavának gondozásával, mellette gazdálkodik és törpelovakat nevel. 

Videó: az élet 49 centis alkarokkal:

 

Arnold 68 évesen is remek formában van

Cigányokat tiltott ki az edzőterméből – vajon igaza volt?

Óriási karokat akart – majdnem belehalt

A világ legnagyobb bicepsze? Most lehet hányni!

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük