Alena Hatvani-Kosinová
Bulvár

Közvetlenül versenye előtt halt meg Alena Hatvani-Kosinová cseh profi női testépítő

A 2021-es Europa Pro hétvégéjén hunyt el 46 éves korában Alena Hatvani-Kosinová, aki tervei szerint indult volna a versenyen.

Egyelőre nem közölték, hogy pontosan mi okozta Alena halálát. Cseh lapok sejtelmesen úgy fogalmaznak, hogy olyan eljárásokat vetett be formája kimaxolásához, amelyekkel szervezete nem tudott megbirkózni.

Alena Hatvani-Kosinová

Alena utolsó versenye a Portugal Pro volt július 16-18-án Estorilban, itt 5. helyen végzett. Ilyen jól nézett ki:

 

Utolsó versenyén vasárnap kellett volna színpadra állnia, de rosszul lett, és kórházba került. Bár az orvosok mindent megtettek, életét már nem tudták megmenteni. A verseny helyszínén, a spanyolországi Alicantéban hunyt el.

Hatvani számos sikert ért el női Physique kategóriában. Legjelentősebb ezek közül a 2017-es, Új-Zélandon rendezett Ben Weider Legacy Cup, ahol győzni tudott. 2019-ben a csehországi Virus Open Cupon profi kártyát szerzett. Még ebben az évben váltott női testépítésre, és a Romania Muscle Fest Pro-n egy bravúros 4. hellyel debütált. 2020-ban második lett az Europe Pro-n, amely kvalifikációt jelentett számára a Ms. Olympiára, de a járvány miatt a verseny elmaradt.

Még szintén kedvelheted...