Könnyen lehet, hogy kamu súlyzótárcsákkal szívatta a népet Stallone

Július 6-án már 75. életévét is betölti Sylvester Stallone, de úgy tűnik, nyugdíjas korára sem nőtt még be a feje lágya.

Nemrég osztott meg egy furcsa videót, amelyen az látható, hogy Sly két 20 kilós tárcsával bűvészkedik. Térdelő helyzetből indul, maga elé emeli és kitartja a tárcsákat, majd nagy erőfeszítések árán feláll velük, végül ledobja a tárcsákat és összerogy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

https://www.instagram.com/p/CP03owtp69Z/

A különös mutatványt rengetegen kielemezték, és a többség arra jutott, hogy Stallone valószínűleg a bolondját járatja velünk. A legfőbb okok, amiért gyanús Sly gyakorlata:

– nem hajlik közben a csuklója

– amikor ledobja a tárcsákat, még azok földet érése előtt vége lesz a videónak – nehogy kiderüljön, hogy nincs puffanás?

– az eBay-en rendelhető kamutárcsák pont így néznek ki

– a tárcsák gyanúsan újnak tűnnek

A mutatványt kipróbálták Stallonénál fiatalabb és (ha lehet ilyet mondani) jobb fizikumú alanyok is, és vagy nem sikerült nekik, vagy csak nagy nehézségek árán. Ez a közel 75 éves ürge meg…

További gyanús elem, hogy Sly a következő Instagram-posztjában a Rocky IV. rendezői változatának mozis premierjét reklámozza. Lehet, hogy csak a figyelmet akarta egy kicsit magára irányítani?

Ha csak egy videót néznél meg a témával kapcsolatban, akkor ezt ajánljuk: