Pumped Gabo
Bulvár

Koksz nélkül hozta ezt a formát Pumped Gabo – szerinted?

Gyakori reakció, hogy kit érdekel ez a celeb, minek írni róla. Nos, tetszik, nem tetszik, sok ezer fiatal tekint rá példaképként. Na meg tízszer annyian olvassátok, mint bármelyik „szakmai” cikkünket.

Vajon 1000 emberből hány tud ezzel a szárazsággal ilyen tömeget hozni naturálban? Mert a srác egyértelműen kijelenti, hogy ezt cucc nélkül érte el.

Szóval lehet, hogy csúcsgenetikával rendelkezik, de rengetegen fognak csalódni, ha azt hiszik, hogy ez a forma nekik is összejöhet.

Ez életem eddigi legjobb formája, és még csak januárban kezdtem el komolyan venni. Kox nélkül, helyes táplálkozással, jó táplálék kiegészítőkkel, erős ambícióval, higgyétek el, lehetséges

– írja Gábor.

https://www.instagram.com/p/BwxK_PCHvgp/

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

3 hozzászólás

  1. Név says:

    A seggbepumped gabó eyg senki és ezt ő is tudja magáról, az a kevés ami rajta van kokx nem más, ezt ő maga is bevallotta.

  2. Laca says:

    Az összes ilyen majom teli van lökve anyaggal, Berki, meg haverja a gázolós ricsike, aki a sitten nem nyomta magát aztán lett 75 kiló 🙂 meg a tóth dani, van egy forintom meg kéne tóddani… Meg az összes pöcs, még a drugs bunny is, pedig kajak szarul néz ki.

  3. név says:

    mindegyik nyomja a koxot, erről ennyit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük