Versenyek

Kiss Jenő ezúttal is helytállt a Nordic Pro-n

Kiss Jenő, a 2013-ban visszatért legenda top 10-be került kedvenc versenyén, a finnországi Nordic Pro-n. Volt már ennél előkelőbb helyezése is, pl. a visszatérésének évében, de a mostani, sokkal erősebb mezőnyt figyelembe véve ez igencsak jó eredménynek számít.

Legalábbis ahhoz mindenképp, hogy Jenőnek önbizalmat adjon, és ha győzelmi esélyek nélkül is, de a pontokat szorgalmasan gyűjtve minél tovább versenyben legyen a 2016-os Mr. Olympia indulásért. Későbbi terveiről nem tudunk semmit, de remélhetőleg ő is hasonlóképpen gondolkodik.

A 2015-ös Nordic Pro helyszínén, Lahtiban komoly mezőny gyűlt össze. Ott volt pl. az a Cedric McMillan, aki már begyűjtött néhány profi első helyet, és valószínűleg az idei Mr. Olympián is bekerült volna a legjobb 10-be, ha nem adja fel a versenyt. Színpadra állt Roelly Winklaar és William Bonac is, akik a legutóbbi Mr. Olympián 7. és 8. helyen végeztek. Ronnie Rockel (2015. Mr. Olympia 14. hely) és Robert Piotrkowicz (2015. Mr. Olympia 16. hely) is nehezítette Jenőnk dolgát.
William Bonac

A végeredmény nagyjából tükrözi is a jelenlegi erőviszonyokat. A korábban nagy dérrel-dúrral beharangozott, és még mindig igen fiatal Alekszej Lesukov újabb csalódást okozott az orosz testépítés-rajongók táborának.

Nordic Pro 2015 – végeredmény

1. William Bonac
2. Roelly Winklaar
3. Cedric McMillan
4. Ronny Rockel
5. Robert Piotrkowicz
6. Ratislav Solar
7. Tomas Kaspar
8. Roman Fritz
9. Alexey Lesukov
10. Kiss Jenő
11. Alexander Fedorov
12. Marek Olejniczak
13. Jerry Ossi
14. Anwar Elsayed
15. Dalibor Hayek
16. Zack Khan
17. Timo Honkala
17. Mario Van Steenberghe

 

5 dolog, amit a saját káromon tanultam meg

Narancsbőr? Irány diétázni!

Mennyit fogyhatok ettől a terméktől?

Elcseszett diétám krónikája – Tanulj belőle!

Nem hiányzik valami az étkezéseidből?

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük