Bulvár

Kiss Jenő és Németh István összeakasztották a bajszukat Facebookon

Kiss Jenő, az eddigi egyetlen magyar Mr. Universum keményen támadja a Németh Pistiről (Steve Namat, Hungarian Hummer) szóló „Testépítés kamuk nélkül” című filmet és készítőit. Ugyan nem nevezi nevén, de mi olyan okosak vagyunk, hogy egyből rájöttünk.

Jenő azzal vádolja Pistiéket, hogy lejáratják a sportot, és rengeteg ember kedvét elveszik attól, hogy edzőterembe járjon.

Vannak olyan Élőlények, akik úgy próbálnak hírnevet fabrikálni maguknak, hogy olyan filmeket forgatnak, illetve olyan filmekben szerepelnek, amik „bátor és intelligens” módon szét feketítik a Testépítést!

(…)

Akik ilyen filmeket alkotnak, részt vesznek benne azoknak fogalmuk sincs, hogy miről szól a Testépítés! Hogy mekkora tömegsport lett belőle, hogy a sportolni vágyók legtöbbje, konditerembe jár feltöltődni, stresszt levezetni, kikapcsolni, boldogsághormont termelni, Barátainkkal, Párjainkkal közösen élvezni a sport érzetét.

(…)

Mi van akkor, ha több ezer sportolni vágyó, ezért fogja hanyagolni az Edzőtermeket?! Nem vesznek Bérletet, nem vesznek tápkieget, nem vesznek sportruházatot. Nem lesz aki a Versenyeket támogassa!

– írja Kiss Jenő, aki odáig megy, hogy a szövetségek sajtósait szólítja fel valamiféle megnyilvánulásra.

Valószínűleg az dühíthette fel Jenőt, hogy Németh Pisti a filmben igencsak nyíltan és tárgyilagosan beszél a testépítők szteroidhasználatáról. Nos, igen, kényes téma, főleg, ha valakit táplálékkiegészítő-gyártó cég támogat, és a szerződésében benne foglaltatik, hogy erről a témáról véletlenül sem beszélhet nyilvánosan. Steve-nek már mindegy, ő rég felhagyott a versenyzéssel, jelenleg azon munkálkodik, hogy Las Vegasból Los Angelesbe tegye át székhelyét, és színész, vagy a jelenleginél menőbb edző legyen.

Pisti egyelőre ennyit reagált, amit Jenő sem hagyott szó nélkül:

Majd Jenő írt még pár sort, kevésbé cizellált stílusban:

Ki a nyavalyának van itt igaza? Nyilván mindkét félnek megvan a saját világnézete, mindenesetre kíváncsian várjuk, hová fajul a vita, amibe bekapcsolódott már a két fél holdudvara is.

Jenő posztja itt olvasható:

A film, ami kiverte nála a biztosítékot:

Érdemes beleolvasni Pisti ask.fm válaszaiba is, ahol szó esik a szokásos sporttal kapcsolatos kérdéseken kívül piálásról, kokainról, füvezésről, farokméretről, és egyéb ínyencségekről.

Németh István egy 2010-es Tampa Pro második hellyel kvalifikálta magát a Mr. Olympia 202 font alatti kategóriájába, ahol 15. helyen végzett.

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük