Ti kérdeztétek

„Kidomborodik a hasam, mit tegyek?”

Sziasztok!

Előre is bocsánat a hülye kérdésért, de van egy olyan apró probléma (már ha ez az egyáltalán), hogy a hasam alsó része (köldök alatti) „kidomborodik”. Tudom, hogy röhejes, de eléggé zavar, hogy a kemény has edzések ellenére az Istennek nem tudom annyira feszessé tenni, hogy ne domborodjon ki.

Lehet az a baj, hogy a has felső harmada egyáltalán nem domborodik ki és így úgy néz ki, mintha szinte egyáltalán nem edzenék hasra. Az edzőteremben beszéltem az egyik testépítő sráccal és azt mondta, hogy ha már „megvastagodtak” az izmok azon a területen, akkor bizony azt már nem lehet „lapossá” varázsolni. Valóban így van vagy van esetleg valami módszer, amivel ki lehet csiszolni az ilyen „hibát”?

 

A választ köszönöm előre is.

Attila

 

Szia Attila!

Valóban furcsa kissé ez a kérdés. Ha nagyon aránytalan, akkor erősítsd csak a felső részét haspréssel, és meglátjuk, javul-e a helyzet. A kemény hasedzésektől nem lesz feszesebb a hasad, mivel ezek a gyakorlatok csak az izmokat stimulálják. Gondolkodj el egy diétán is, mert akkor tisztábban látod, hogyan fest ez a terület. Megnyugtatásul közöljük, a zsír az alhas tájékáról tűnik el utoljára.

 

Van némi súlyfeleslegem, mit csináljak?

Hogyan fogyjak le a fenekemről, combomról, hasamról?

A has edzése

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük