Devon Larratt Levan Saginashvili szkander
Szkander

Kiderült, hogy ki a világ legjobb szkanderversenyzője: Levan Saginashvili tönkreverte Devon Larrattot

Ahhoz képest, hogy az évszázad szkandermeccseként harangozták be, fájóan egyoldalú küzdelmet (ha ezt egyáltalán küzdelemnek lehet nevezni) hozott a Devon Larratt – Levan Saginashvili párharc. Majdnem annyira, mint fél éve a Brzenk-Larratt szupermeccs.

Bár az esélyek vastagon a 180 kilós grúz (georgiai) óriás mellett szóltak, titkon reméltük, hogy a nagydumás kanadai legalább megszorongatja Saginashvilit. A mérlegelésen persze sejthető volt, hogy Devon nem érzi magát esélyesnek, ezt már csak abból szűrtük le, hogy a szokásosnál is nagyobb seggfej volt. De őt így is szeretjük.

Devon Larratt Levan Saginashvili szkander

A párharc tulajdonképpen már az első menetben eldőlt. Levan magához ragadta a kezdeményezést, és az egyébként sok esetben későn eszmélő, de szorult(nak tűnő) helyzetből is magabiztosan fordítani tudó kanadai kevésnek bizonyult a grúzzal szemben.

Azért Devon – ha már erővel nem bírta – próbálkozott még a szokásos kis csibészségeivel, de a végig nyugodtnak tűnő ellenfelét nem igazán tudta kihozni a sodrából. A kanadai lelkes felesége, Jodie is bevetett mindent, de hiába. 4-0 után természetesen véget érhetett volna a párharc, de a show kedvéért mindketten a folytatás mellett döntöttek. A forgatókönyv az utolsó két menetben is hasonló volt, Devonnak halvány esélye sem volt Levan ellen.

Szóval a végeredmény: Levan Saginashvili – Devon Larratt 6-0. 

A fizetős streamen keresztül közvetített meccsről folyamatosan kerülnek fel a videómegosztókra a kalózfelvételek. Ha szerencséd van, rábukkanhatsz egy-egy összefoglalóra, mielőtt törlik.

Devon Larratt Levan Saginashvili szkander

A főmeccs előtt három felvezető mérkőzést is rendeztek, majdnem akkora nevekkel, mint Larratték. Az eredmények:

Alex Kurdecha – Corey West 3-0
Irakli Zirakashvili – Marcio Barboza 4-0

A párharc után Levan Saginashvili méltatta egy kicsit ellenfelét, elmondta, bár Devon nagyszerű versenyző, jelenleg senki nem jobb nála (mármint Levannál). De ha Larratt szeretne visszavágót, Saginashvili áll elébe. Azt is megkérdezték tőle, hogy van-e olyan, akivel szívesen megküzdene még. Levan Denis Cyplenkovot említette.

Devon Larratt is adott egy rövid interjút, ebben azt ecsetelte, hogy bár tisztában saját kvalitásaival, semmi esélye nem volt a grúz ellen. „Egyszerűen kicsinált” – mondta. Nem is hiszi, hogy emberi lény le tudná győzni Saginashvilit.

Szerző

Még szintén kedvelheted...