Versenyek

Kevin Levrone 52 évesen visszatér a Mr. Olympiára

2003-as visszavonulása óta nem egyszer lengette már be visszatérését Kevin Levrone, a 90-es évek egyik legnépszerűbb testépítője, de most úgy tűnik, tényleg komolyan beszél. Pár hónapja már tudható volt, hogy gőzerővel készül valamire, hiszen egy rakás friss edzésvideót osztott meg velünk, demonstrálva, hogy nincs szar formában. Hétvégén megtörtént a nagy bejelentés: 13 év kihagyás után Levrone elindul a 2016-os Mr. Olympián.

 

Na de hogy kerül ő most a Mr. Olympia közelébe, mikor a többi versenyzőnek rangosabb tavalyi helyezések kellenek a kvalifikációhoz, a pechesebbje meg selejtezőkön kell, hogy összegyűjtse a megfelelő pontszámot? Hát úgy, hogy vele kivételeznek, és régi haverja, Jim Manion, aki történetesen az IFBB elnöke, elintézte neki. Kevin soron kívül megkapta az indulási jogot, és kíváncsian várjuk, mit tud majd felmutatni 52 évesen, és mire megy majd Phil Heath és Kai Green ellen.

A nagy bohém

Legendák szólnak arról, hogy Kevin versenyszezonon kívül mennyire letojta az edzést, és szívesebben zenélt Fulblown nevű rockbandájával. Hogy aztán alig 3-4 hónap alatt olyan fizikumot építsen (vissza), amivel sorra nyerte a profi versenyeket. Bár a Mr. Olympia cím nem jött neki össze, kétszer végzett második helyen. Ronnie Colemantől meg abszolút nem volt szégyen kikapni.

Kevin Levrone életútjáról itt olvashatsz részletesebben >>

 

Kevin így nézett ki csúcsformában (2002. Mr. Olympia):

És így fest 2016-ban:

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük